Succesmatch
Chica
Chica
Chica

Chica

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 7
  • Woonplaats van het dier: Utrecht
  • Laatste update: 16-06-2019

Contactgegevens

Chica heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Europees korthaar
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Overig

Omschrijving van het dier

Chica is een vriendelijk, frêle dametje. Echt een speelse lieverd, die je een hoop aandacht en plezier geeft. Chica is nieuwsgierig en dol op rondsnuffelen. Ze heeft een verfijnt neusje voor het vinden aparte maar comfortabele plekjes, om op de uitkijk te zitten of even te slapen. Ze is dol op een fijne knuffel, 'katzwijm' is een woord dat voor haar uitgevonden is op zo'n moment. Ze loopt vrolijk met je mee als je met haar een straatje om loopt.
Chica is goed opgevoed, luistert naar hun naam, komt aanhuppelen als je weer thuis komt. Ze is vrolijk, pienter en warm.

Toelichting

Chica moet verhuizen omdat ik verhuisd ben en de nieuwe buren haar niet accepteren en haar pesten en treiteren. Ik wil die strijd niet op deze manier aangaan en vind het overdreven hoog oplopen. Ik wil dat ze het fijne, warme huis krijgt dat ze verdient, met iemand/mensen die haar waarderen om de heerlijke, leuke poes die het is. Ik vond haar een lieverd en heb het vaak erg leuk met haar gehad.

Chica en Luna zijn zusjes en horen bij elkaar, maar kunnen wel apart geplaatst worden.