Snowy

Stichting

Verhuiskat

Rotterdam

1 jaar

Poes

07-11-2019

Spanje


Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Naam Sunny & Snowy
Geboortedatum Beiden: 15-08-2018 ( zusjes}
Geslacht Beiden: Poes
Soort/kleurSnowy: wit / Sunny: wit met wat donkergrijs
Grootte Normaal
GezondheidUitstekend - Snowy is doof

Beide verblijven in de opvang in Rotterdam.

Heb je wel eens een onafscheidelijk poezen duo gezien? Snowy en Sunny zijn zo’n onafscheidelijk stel. Een vrijwilliger van de opvang maakte voor het eerst kennis met dit duo op straat. Helaas waren de omstandigheden niet zo best. De weg was er druk, het weer was guur, en er was weinig tot geen fatsoenlijk voedsel te vinden. Snowy en Sunny sliepen veelal in de berm, maar dat was erg gevaarlijk. De vrijwilliger besloot het duo mee naar de opvang te nemen. Dit was een zeer verstandige keus, het tweetal bloeide in een mum van tijd op. Het gaat momenteel echt heel goed met Snowy en Sunny. Er is enkel één gemis……een liefdevol en stabiel baasje waar ze de rest van hun leven samen oud mogen worden. Oftewel: hun gouden mandje.

Snowy haar naam zegt alles, prachtig wit en heldere ogen. Snowy is een special tiger, ze hoort helaas niet meer zo goed. We merken dat ze heel veel houvast heeft aan Sunny. Als Sunny laat blijken dat iets “goed” is, zal Snowy volledig in vertrouwen volgen. Ze zijn echt maatjes voor het leven. Misschien kun je zelfs zeggen dat ze elkaar nodig hebben. In goede en slechte tijden. Deze hebben ze beide gekend.

Sunny is een zonnetje, een mooie witte vacht met een paar kleine details in grijs. Ze zijn qua karakter bijna identiek aan elkaar. Sunny speelt heel veel met Snowy, dan gaan ze samen rennen of klimmen in de krabpaal. Het wordt nooit te wild, het duo kan namelijk ook heerlijk samen slapen. Dan kruipen ze tegen elkaar aan en kroelen bij het leven.

Snowy en Sunny zijn beide echte knuffel schootkatten. Een van de vrijwilligers van de opvang zit in een rolstoel. Snowy en Sunny zitten heel graag bij haar op schoot. Het liefst tegelijk, daar zorgen ze wel voor. Van veel werken is geen sprake, de vrijwilligster wordt door het tweetal gereserveerd om knuffels te geven! In de opvang zijn natuurlijk meer katten, daar gaat het duo heel erg sociaal mee om. Ze spelen regelmatig met de andere katten.

Zoals al eerder beschreven hebben Sunny en Snowy elkaar echt nodig. We zoeken een huishouden waar ze beslist samen kunnen blijven. Sunny en Snowy hebben nog niet eerder kennis gemaakt met honden, maar wij verwachten dat dit goed zal gaan. Oudere, rustige tieners moeten ook geen enkel probleem zijn. Kleine kinderen zijn in verband met de doofheid van Snowy geen goede match.

Het duo wil heel graag naar buiten en hebben echt een lekker tuintje nodig. Dan kunnen ze heerlijk een frisse neus halen en buiten spelen. Het is belangrijk dat de tuin veilig is afgesloten, een dove poes vrij op straat laten rondwandelen is een te groot risico uiteraard.

Ben jij het baasje dat eindeloos wil knuffelen?

Over de kat Snowy

Europeesche Korthaar
€100-€175
Stichting

Algemene info

Ja
Kortharig
Poes

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Onbekend
Een tuin is noodzakelijk

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

De adoptiekosten € 150 per kat (x 2 is een duo € 300,-)

Al onze katten zijn, voordat ze naar Nederland komen:
-gechipt
-ingeent
-ontwormd
-klinisch onderzocht
-europees paspoort
-gecastreerd/gesterilliseerd (indien niet, anders vermeld)
-FIV / FeLv

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl