Succesmatch
Gizmo
Gizmo
Gizmo
Gizmo

Gizmo

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 4
  • Woonplaats van het dier: Berkhout
  • Laatste update: 13-07-2019

Contactgegevens

Gizmo heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Mix
  • Adoptiekosten: €100-€175
  • Reden van herplaatsing: Stichting

Omschrijving van het dier

Gizmo is een prachtige lieve kater van 4 jaar oud. Hij is gek op aandacht en komt graag met je knuffelen. Met optillen omhelst hij je gewoon en geeft je likjes en liefdes beetjes. 
Daarnaast houd hij van luieren maar ook van spelen met speelgoed en het liefst samen met zijn baasje.
Gizmo kan met andere katten samen als ze hem maar met rust laten. 
Hij kan ook goed met honden samen. 
Gizmo zoekt een huisje waar hij niet hele dagen alleen thuis is. U hoeft niet de hele dag thuis te zijn maar 5 dagen in de week fulltime alleen is voor hem teveel.
Verder zoekt hij een huis /appartement waar hij straks veilig naar buiten kan, het mooiste zou zijn een afgesloten binnentuin of afgesloten catproof tuin of afgesloten balkon.. Eventueel ergens waar geen drukke weg in de buurt is. 

Gizmo is in Roemenië op straat gevonden en toen aangereden door een auto maar gelukkig heeft hij daar niks aan overgehouden. De rescuer in Roemenië heeft in Roemenië gezocht naar een Forever home maar dit lukte niet en nu is hij in Nederland en opzoek naar zijn Forever Home.Toelichting

Adoptie prijs voor Gizmo is 135 euro en hiervoor is hij volledig geënt, gechipt, ontwormt, ontvlooit en heeft een Europees paspoort. Ook is hij gecastreerd en getest op FELV en FIV