Succesmatch
Nik
Nik
Nik
Nik

Nik

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 1
  • Woonplaats van het dier: Hengelo
  • Laatste update: 13-07-2019

Contactgegevens

Nik heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Golden Retriever
  • Adoptiekosten: €150-€275
  • Reden van herplaatsing: Tijdgebrek

Omschrijving van het dier

Onze lieve Nik is een golden retriever(reutje) van 1jaar oud.
Nik is een zeer lieve, sociale en betrouwbare hond.
Hij houd echt van wandelen, en met hem is behoorlijk goed getraind omdat mijn vrouw zelf altijd honden heeft getraind. Nick heeft een echte speurneus en vindt het ook geweldig om dit spelletje te doen. Hij vind het geweldig om een lange boswandeling te maken. Zwemmen en apporteren vind hij ook leuk om te doen. Wat voor iemand wij zoeken is een gezin met hart voor dieren. Ben je diegene die dit profiel aanspreekt mag u mij bellen.

Met vriendelijke groet,
Rene Nijenhuis

Toelichting

De reden dat we een goed huis zoeken voor onze lieve Nick is dat ik momenteel veel van huis ben voor mijn werk, wat betekent dat de volledige zorg over Nik neerkomt op mijn vrouw welke zelf ook nog 20uur in de week werkt. Wij vinden het daarom niet eerlijk tegenover Nik. Eigenlijk zouden wij geen adoptiekosten willen vragen voor onze hond omdat wij het veel belangrijker vinden dat onze hond een goed huis krijgt met een nieuwe baas welke liefde heeft voor dieren. Er zijn genoeg mensen die impulsief besluiten om een hond te nemen en al helemaal als ze gratis af te halen zijn.