Vido Corsario

Stichting

Verhuishond

Diemen

7 jaar

Reu

Middel (35-70 cm)

30-09-2019


Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak zoekprofiel aan

Omschrijving

Vido Corsario is een mooie Gordon Setter-mix en is rond de 7 à 8 jaar oud. Hij heeft een prachtige gekleurde kop met een mix van donker- en lichtbruin. Zijn schofthoogte is rond de 53 cm.
Vido corsario is op straat gevonden, dus er is niets bekend over zijn achtergond. De vrijwilligers van het asiel dachten dat hij jonger was gezien zijn mate van energie, doch zagen ze aan zijn gebit dat hij al wat ouder is.

Hij houdt van mensen en geniet van de aandacht die hij krijgt in het asiel. Hij is geen blaffer en wacht rustig op wat komen gaat Vido. Corsario is sociaal naar andere honden, zoals in het asiel blijkt. De vrijwilligers hebben getest hoe hij reageert op katten en deze 'katproef' liet geen bijzonderheden zien.
Setters staan bekend als zachtaardig en tevens actief, zo dus ook Vido Corsario. Hij zal dagelijks een stevige wandeling nodig hebben, om daarna heerlijk te kunnen slapen. Vido Corsario loopt trouwens goed aan de lijn.
Overigens is vido corsario erg op mensen gesteld en wil het liefst de hele dag bij zijn baasje zijn. Zijn nieuwe baas zal hem wat zelfstandigheid moeten leren, omdat hij natuurlijk niet constant bij zijn baas kan zijn.

We zijn voor deze leuke lieve en knuffelhond op zoek naar iemand die hem een mooi thuis kan bieden met de liefde en uitdaging die hij zeker verdient.

Over de hond Vido Corsario

mix Gordon setter
€150-€275
Stichting

Algemene info

Reu
Ja
Langharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Ja
Nee, kan moeilijk alleen zijn
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Heel actief
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

Corsario is inmiddels 2 weken in Nederland. Hier ontwikkeld hij zich als een leuke, gezellige aanhankelijke hond. En dan denkt u wat is nu het probleem, het probleem is dat Corsario nog niet alleen kan zijn, dit zal de nieuwe baas met Corsario moeten gaan trainen. Met de juiste training en veel TLC zal Corsario zich gaan ontwikkelen als een echte hondenvriend die ook voor een bepaalde tijd alleen thuis kan blijven.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl