Succesmatch Bart

Bart

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 4
  • Woonplaats van het dier: Boxtel
  • Laatste update: 14-08-2019

Contactgegevens

Bart heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Sint Bernard
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Tijdgebrek

Omschrijving van het dier

Bart is een grote zeer lieve gezinshond.
Hij is erg rustig in huis en kan met iedereen overweg. We lopen met hem 2 keer lang en 1 keer kort op een dag. Hij zwemt graag en houd van stokken en ballen gooien. Hij is een allemansvriend en vaak de ondergeschikte tegenover andere honden.
Hij is een opvallende hond en zo dus bekend in de buurt.

Toelichting

Door geboorte van een 2de kindje en het starten van een eigen bedrijf is er nu veel tijdgebrek. De hond wordt daar de dupe van en dat vinden we verschrikkelijk.
Dus met heel veel pijn in ons hart lijkt het ons beter dat Bart een nieuw thuis vindt. We vinden de toekomst van de hond belangrijker dan de vergoeding. We moeten zeker zijn dat hij goed terecht komt. Mensen die op een flat of appartement wonen kunnen beter niet reageren want dat gaat niet met Bart. Het liefste zouden we zien dat er iemand reageert die vrij wonen en redelijk wat ruimte hebben. Bart kan prima binnen dus dat is ook geen probleem.

Reageer dus als je ruimte hebt en heel veel liefde voor honden hebt. Meerdere honden is ook geen probleem. (zelfs leuk voor Bart)

We horen u graag.