Odin

Verhuishond

Marum

1 jaar

Reu

Klein (tot 35 cm)

11-09-2019


Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak zoekprofiel aan

Omschrijving

Odin is een gecastreerde reu van bijna 2 jaar oud. Hij is een gevoelig, dominant hondje. Odin is ontzettend slim, kan heel goed mensen lezen en voelt emoties feilloos aan. Mannen vindt Odin moeilijk en ook bezoek is soms lastig voor hem. Hierdoor kan hij onvoorspelbaar reageren, hetgeen zich kan uiten in uitvallen en happen, maar ook in blaffen.
Odin is graag buiten en vindt het fijn als hij zelf kan kiezen of hij binnen of buiten is. Een ruime, goed omheinde tuin geeft hem de mogelijkheid om zich terug te trekken als hij dat wil. Hij is sportief, vindt het fantastisch om met een balletje te spelen, heeft veel energie en is kerngezond, maar is zeker (nog) geen knuffelhondje. Odin wil graag 'gelaten' worden en zelf zijn momenten kiezen dat hij bij je komt. Als hij je vertrouwt en zijn energie kwijt kan, vindt hij het wel heel fijn om bij je te liggen en aangehaald te worden. Odin kent alle basiscommando’s en meer, hij leert heel snel en vindt het heel leuk om samen te werken, mits positief! Hij kan goed samenleven met andere honden en katten. Een stabiele oudere hond zou hem kunnen helpen door een voorbeeld te zijn waaraan hij zich kan optrekken. Odin is niet gemakkelijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat hij met de juiste begeleiding een fantastische en lieve hond kan zijn. We willen het allerbeste plekje voor Odin, zodat zowel hij als zijn baas nog vele jaren plezier aan elkaar kunnen beleven. Wij zoeken daarom iemand die bereid is hem veel structuur en duidelijkheid te bieden, maar wel met zachte hand en op een positieve wijze. Ervaring met pomsky's en/of keesachtigen is een pré. Odin wordt niet geplaatst bij een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar.

Over de hond Odin

€150-€275
Overig

Algemene info

Reu
Ja
Langharig
Klein (tot 35 cm)

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Ja, noodzakelijk

Karakter

Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja
Ja

Toelichting

Met pijn in ons hart hebben wij moeten constateren dat wij, mede door een wijziging in onze gezinssituatie, helaas genoodzaakt zijn om een nieuw thuis te zoeken voor onze lieve pomsky Odin.


Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl