Ella

Stichting

Verhuishond

Nederweert

1 jaar

Teef

Middel (35-70 cm)

09-10-2019


Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak zoekprofiel aan

Omschrijving

Deze lieverd met haar zwarte snoet en witte borst heet Ella. Ella is geboren eind maart 2019 en werd in Aruba gevonden op een containerpark. Zeer waarschijnlijk werd ze daar gedumpt omdat helaas niet iedereen graag een pup wilt opvoeden en zwarte honden vaak niet zo geliefd zijn.. Op het containerpark was men ongerust dat Ella onder grote vrachtwagens terecht zou komen en dus werd er gebeld naar Jacqueline voor hulp. Jacqueline nam Ella mee naar huis, iets wat haar kleinkinderen helemaal te gek vonden! Met Ella werd dan ook flink geknuffeld en gespeeld waardoor deze blije gup helemaal kid-proof is!
Toen Jacqueline op vakantie vertrok was de vluchtdatum van Ella bijna in zicht en dus mocht ze haar laatste paar dagen op het eiland bij Maria logeren, waarvoor enorm veel dank. Joris en ik hebben Ella een paar dagen later op Schiphol opgehaald en meegenomen naar onze boerderij in Nederweert, Limburg. Ella maakte kennis met onze honden, katten en andere dieren en vond dat alleen maar reuze gezellig. Lekker ravotten met de andere honden is iets wat ze graag doet. Ook is ze gek op de flos, zeker wanneer wij met haar meespelen.
Knuffelen kan Ella ook! Als ze is uitgeraasd buiten, komt ze graag bij je liggen om zich fijn te laten vertroetelen. TV kijken vindt ze ook gezellig, al vallen na een tijdje haar ogen wel dicht ;)
Ella kan zowel aangelijnd als los lopen en gaat graag mee in de auto om op avontuur te gaan. Wanneer we even weg zijn of moeten gaan werken, pakt Ella haar flos en zoekt ze zelf haar plekje in de bench op. Ideaal!
Verder is Ella zindelijk, heeft ze een schofthoogte van 41 cm en een gewicht van 11 kilo en is ze gesteriliseerd, volledig gevaccineerd, gechipt en in het bezit van haar paspoort, reispapieren en gezondheidsverklaring. Wil jij meer over deze knapperd weten of zien in de vorm van foto's/filmpjes of vind je het leuk om haar te komen bezoeken om te zien of jullie een klik hebben? Neem dan even contact op door een berichtje te sturen!

Over de hond Ella

Kruising
€150-€275
Stichting

Algemene info

Teef
Ja
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Weinig actief
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

De adoptiekosten van Ella bedragen 250 euro en gaan naar de Arubaanse stichting die alle kosten voor haar heeft betaald om zo weer een ander hondje te kunnen helpen.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl