Pitoe

Gastgezin

Verhuishond

Almere

2 jaar

Reu

Middel (35-70 cm)

25-11-2021

Curacao


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Ik snap er helemaal niets van, Pitoe is zo’n leuke hond, niet alleen om zijn looks, maar ook zijn ontzettend leuke karakter. En toch heeft niemand interesse…..
Pitoe had een fijn thuis bij een leuk gezin en had het goed naar zijn zin. Heerlijk speuren in de tuin, spelen met ballen en puzzel en zoek spelletjes doen, Pitoe is dan helemaal in zijn element. Pitoe was echter erg onzeker en dat werd steeds erger. Uiteindelijk is de moeilijke beslissing genomen om voor Pitoe een nieuw thuis te vinden, de tijd en kennis ontbrak om hem goed op de rit te krijgen. Pitoe is nu 3 maanden bij mij in huis en hij is een heel andere hond geworden. Hij is lief, ligt graag op schoot, speelt met mijn honden en honden buiten worden verwelkomt met een prachtige spelboog. Onzeker is hij nog steeds en hij heeft een behoorlijke bubbel om zich heen, hij is niet enthousiast als hij je niet kent, maar wil wel even aan je ruiken. Een snoepje wil hij natuurlijk wel aannemen en dan is de eerste stap genomen. Hij laat zich niet dwingen tot knuffelen, dat geeft hij aan met een grom en neemt hij afstand. Zijn hart win je met “playing hard to get”! Dan trekt hij uiteindelijk alles uit de kast om je allerbeste vriend te worden.
Ik moet zeggen dat hij zich hier bij visite snel op zijn gemak voelt en dan bij de visite gaat liggen. Als hij je echt kent dan is hij een lieve, grappige, onbenullige, nieuwsgierige en vooral slimme clown. Als je zijn vertrouwen heb gewonnen zal je een vriend voor het leven hebben. Ik zoek voor Pitoe een thuis in een rustige omgeving, hij is absoluut geen stads hond. Ik zoek iemand die ervaring heeft met onzekere honden en zijn signalen en lichaamstaal kan lezen, hij kan alleen geplaatst worden, maar met een andere hond verdiend de voorkeur.. Het belangrijkste is een baasje die lekker met hem aan de gang gaat. Hij vind kinderen wel leuk, maar ik plaats hem niet in een gezin met kleine kinderen, teveel drukte vind hij moeilijk. Pitoe kan een paar uurtjes alleen zijn, maar ik plaats hem niet bij iemand die full time werkt. Hij ging voorheen af en toe een dagje naar de dagopvang en dat vind hij geweldig. Pitoe luistert goed en loopt prima aan de riem en reageert niet op brommers en fietsers .
Pitoe reageert niet goed op brokken en krijgt hier KVV (kant en klaar vers vlees) en daar doet hij het heel goed op.

Ben je of ken je de gene die ik zoek voor Pitoe neem dan gerust contact met me op, ik vertel je graag meer over hem, hij is het meer dan waard.
Vergeet niet de video van Pitoe te bekijken op YouTube

Over de hond Pitoe

Westpointer
€275-€425
Stichting

Algemene info

Reu
Ja
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Ja, noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Ja
Nee
Ja

Toelichting

Reden van herplaatsing staat in de beschrijving.
Adoptie kosten €350
Deze wordt gebruikt voor de verzorging, dierenartskosten en voeding voor de fosterhonden. Sommige honden blijven 1,5 jaar hier, ze moeten klaar zijn voor adoptie,.
Een gezondheidsverklaring van de dierenarts is onderdeel van de adoptie en Pitoe krijgt voor 10 dagen vlees mee, zijn eigen snuggle bed en zijn speelgoed. Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en eventuele problemen en mocht er iets mis gaan komt hij bij mij terug. Geen gesleep met mijn fosterhonden.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.