Ambassadier Challenge

De Ambassadier Challenge 2020 van Verhuisdieren is gestart!


Logo Ambassadier Verhuisdieren

WAT IS DE AMBASSADIER CHALLENGE?

Gedurende 12 maanden nemen verschillende ambassadeurs van Verhuisdieren het tegen elkaar op. Iedere maand ontvangen zij een nieuwe challenge om Verhuisdieren nog beter op de kaart te zetten in hun eigen regio. De challenges lopen uiteen van ludieke spandoekacties tot uitdagingen op social media. De ambassadeurs die alle challenges volbrengen, krijgen een prachtig honden- of kattenkussen van Dogscompanion. De uiteindelijke winnaar van de Ambassadier Challenge gaat een heerlijk weekend naar Chateau St. Gerlach!

** UPDATE 27-03: CHALLENGE TUSSENTIJDS GESTOPT **

Door de opkomst van het coronavirus hebben wij tussentijds de Ambassadier Challenge beëindigd. We danken alle ambassadeurs voor de getoonde inzet en enthousiasme tijdens de eerste challenges!  

Onze influencer-ambassadeurs blijven actief op social media, zeker omdat adopteren en oppassen op huisdieren nodig blijft in tijden van corona. 

 


 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.