Barking Romania

Zwerfhonden in Roemeniƫ hebben hard onze hulp nodig. Barking Romania zet zich in voor het welzijn van die Roemeense zwerfhonden. Daarvoor werken wij samen met onze vaste partner Roxana Deissima uit Boekarest.
Onze belangrijkste activiteiten zijn het organiseren en steunen van medische hulp, het organiseren van lokale sterilisatiecampagnes aldaar en het kleinschalig bemiddelen van sociale honden.
De honden die wij bemiddelen verblijven, na aankomst in Nederland, altijd eerst een periode in één van onze ervaren gastgezinnen. Daar kunnen zij rustig inburgeren. Pas als de hond klaar is voor adoptie wordt deze geplaatst op "Verhuisdieren.nl"

Verhuisdieren.nl brengt de honden in contact met serieuze geinteresseerden. Door hun format en werkwijze hebben alle partijen de grootste kans op een geslaagde match!
 

         Website        
 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl