Collie & Co in Nood

Wij van Stichting Collie & Co in Nood uit Oirsbeek in Zuid Limburg bestaan uit ons bestuur Elke, Hetty en Teya en klein aantal vrijwilligers die voornamelijk de oud(ere) en gehandicapte Collies en Shelties helpen en natuurlijk de kruisingen daarvan. Bij ons kunnen honden terecht die moeilijk plaatsbaar zijn vanwege leeftijd en/of handicaps die wij in goed overleg opnemen en later herplaatsen. Dit gebeurt met veel begrip, liefde en toewijding alsmede een stukje heropvoeding en resocialisatie waar nodig.


'Wij zoeken regelmatig voor oude(re) en /of gehandicapte honden een nieuwe thuis en wij zijn aangewezen op serieuze baasjes die weten waar zij aan beginnen. Juist de mensen die via de website Verhuisdieren een nieuw maatje zoeken, behoren in de meeste gevallen tot deze mensen en daarom zijn we erg blij met Verhuisdieren, omdat hun team ook heel goed weet waar zij me bezig zijn.'

 Ook worden regelmatig honden uit de broodfokkerij aan ons afgestaan - broodfokkerij betekent dat honden continu worden uitgebuit voor
puppyproductie en onder de erbarmelijkste omstandigheden moeten 'leven'. Deze honden hebben geen besef van een normaal hondenleven en moeten zelfs leren dat op gras lopen erg fijn kan zijn en het in huis fijner is dan in een koude schuur en een te klein hok. Wij doen ons 'werk' met overgave en met ons hele hart en elke hond is even waardevol voor ons, ongeacht de leeftijd, aandoening of wat dan ook. Voor ons is dit een roeping.

Blijkt een hond niet meer herplaatsbaar te zijn, blijft hij in een pleeggezin van de stichting en mag daar de rest van zijn leven blijven. Maar U weet ook net als wij dat  dit alles veel geld kost - van dierenartskosten, (speciaal)voer, supplementen, brandstofkosten naar dierenartsen en specialisten e.z.v.

Wij zijn een non profit stichting en elke cent gaat naar onze dieren, soms krijgen wij van lieve mensen voerdonaties, dekens, dekbedden, manden e.d.

Wil je meer weten over Stichting Collie & Co in Nood, neem dan een kijkje op onze website.


         Website        

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl