Dierensteun La Vida

Onder het motto ‘De wereld verander je niet alleen maar samen’ verandert Stichting Dierensteun La Vida sinds bijna tien jaar het leven van vele (oudere) zwerfhonden en honden met een beperking uit voornamelijk Spanje. Inmiddels hebben al meer dan 700 zwerfhonden hierdoor een fijne baas gevonden. Voor buitenlandse asielen is de samenwerking met dit soort stichtingen  van levensbelang. 


SAMEN HET LEVEN VAN HONDEN VERANDEREN!

Dierensteun La Vida geeft voorrang aan oudere zwerfhonden en honden met een beperking omdat deze dieren in hun eigen land niet of nauwelijks een kans maken en juist zij het in de asielen extra zwaar hebben. Ook jongere honden worden op verzoek van de vrijwilligers van het asiel bemiddeld. Dit zijn dan vaak honden die het zonder aandacht van de mens zwaar hebben of gewoon niet in een asiel thuishoren.     

Stichting La Vida op herplaatst honden via Verhuisdieren

Er komen alleen sociale honden in aanmerking voor adoptie. De honden moeten goed kunnen aarden in Nederlandse gezinnen en dus met kinderen, andere honden en ook met katten overweg kunnen. 

Verder worden alle honden voor vertrek uit Spanje nagekeken door een dierenarts, ingeënt, gechipt en gecastreerd of gesteriliseerd. Daarnaast worden er ook bloedtests gedaan, die samen met de andere officiële papieren zoals het dierenpaspoort naar de nieuwe eigenaar gaan.

La Vida bestaat dankzij de hulp van een grote groep vrijwilligers door heel Nederland. Samen met hen worden huisbezoeken gedaan bij potentiele adoptanten, vragen beantwoord, website, advertenties en Facebook actueel gehouden en heel veel goederen opgehaald. Ook zijn er gastgezinnen actief in Nederland. Deze vangen tijdelijk een hond op zodat hij hier kan wennen aan het leven in Nederland en gemakkelijker een nieuwe baas kan vinden.       

“Ons motto luidt: de wereld verander je niet alleen maar samen. Daarom werken we graag met verhuisdieren.nl. Want samen sta je sterk voor alle dieren!”

       website        

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl