Dutchy adoptions

Stichting Dutchy Adoptions maakt graag gebruik van Verhuisdieren.nl omdat er naar een passende match word gezocht tussen de baasjes en de honden.
Stichting Dutchy Adoptions helpt de (zwerf)honden uit Polen door middel van zorgvuldige herplaatsing in Nederland en omstreken.

Alle honden van Dutch Adoptions die ter herplaatsing aangeboden worden op Verhuisdieren.nl verblijven in een gastgezin in Nederland, zijn gechipt, hebben een Europees paspoort, hebben hun inentingen en zijn wanneer de leeftijd dat toelaat gecastreerd/gesteriliseerd.

Tevens bieden we hulp ter plaatse aan de honden in Polen. Denk hierbij aan variërende projecten, donaties en door het inzamelen van goederen.

We zijn ook altijd op zoek naar (tijdelijke) opvanggezinnen voor honden uit Polen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

         naar website        

 

 

 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl