Happy dogs of Romania

Stichting Happy Dogs of Romania is in mei 2014 officieel opgericht en heeft als doel het bevorderen van de leefomstandigheden van de Roemeense zwerfdieren.


Dit doen wij voornamelijk door lokale organisaties en privé-personen, die zich inzetten voor de zwerfdieren, te ondersteunen met donaties, waarmee zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren kunnen bieden.

Daarnaast bemiddelen wij bij het vinden van opvang-  en/of adoptiegezinnen voor de zwerfhonden of -katten in Roemenië. Wij doen dit door middel van promotie van de zwerfhonden of -katten en ondersteuning bij de bemiddeling door de directe contacten, die wij hebben met de vrijwilligers in Roemenië."

         De website          

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl