SOS Dogs Nederland

Stichting SOS Dogs Nederland ondersteunt de stichting F.P.C.C.SOS Dogs in Roemeniƫ. Deze stichting zet zich al tientallen jaren in om de situatie voor de honden in Roemeniƫ te verbeteren. Zij hebben inmiddels al meer dan 30.000 honden gesteriliseerd.


Stichting SOS Dogs Nederland

Wij helpen hen door voor een aantal lieve en sociale honden die opgevangen worden in het asiel van SOS Dogs in Roemenië in Nederland een baasje te zoeken.

Sterilisatie-projecten

Als u een hondje adopteert, redt u niet alleen dat hondje maar helpt u ook de zwerfhonden in het land van herkomst. Met uw adoptiebijdrage financieren we sterilisatie-projecten en ondersteunen we het asiel van SOS Dogs Roemenië.

Op onze website kun je alle honden (en katten) vinden die ter adoptie zijn, ook de honden die nog in het asiel of in een gastgezin in Roemenië zijn. Voor de dieren die al in Nederland zijn, proberen wij via Verhuisdieren.nl een baasje te vinden.

Misschien ziet u een snoetje waar u verliefd op wordt en denkt u erover om te adopteren. Wij ontvangen dan graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Wij vertellen u graag meer over de achtergrond en wat u kunt verwachten als u een buitenlandertje adopteert.

Op onze website vindt u meer informatie over adoptie en de adoptievoorwaarden. Ook leest u daar meer over de zwerfhondenproblematiek, de situatie in Roemenië en het asiel van SOS Dogs in Roemenië.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl