Supporterbijdrage

Verhuisdieren is een stichting, wij hebben geen winstoogmerk, maar zijn afhankelijk van donaties en de supporterbijdragen. Wij bieden online een veilige plek om dieren te herplaatsen en zodoende handel in dieren tegen te gaan en asielplaatsing zo veel mogelijk te voorkomen.

Geen impulsbeslissingen
Mensen die via Verhuisdieren een nieuw baasje zoeken voor hun dier (herplaatsers) zoeken een goed, liefdevol nieuw thuis . Ze rekenen erop dat ze alleen reacties krijgen van serieuze mensen die passen bij de wensen en behoeften van hun dier. Door de supporterbijdrage trekken we de juiste mensen aan en weerhouden we de impulsbeslissers. 

Dierenhandelaren
Om de veiligheid van de dieren te waarborgen verplichten we alle zoekers om een account aan te maken (hun persoonlijke gegevens achter te laten) en supporter te worden alvorens er toegang komt tot de contactgegevens van de matches. Op deze manier houden we dierenhandelaren op afstand en voorkomen we dat dieren in verkeerde handen vallen.

Supporterbijdrage
De supporterbijdrage komt geheel ten goede aan onze stichting. Met andere woorden: jouw supporterbijdrage is een bijdrage waar je alle dieren mee steunt. De supporterbijdrage is nodig om de website te onderhouden, verder te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen. Zonder de steun van onze supporters kunnen wij niet bestaan. Let op! Je supporterbijdrage kan dus niet teruggevorderd worden. In ons jaarverslag is te lezen wat we allemaal doen om Verhuisdieren mogelijk te maken.

         word supporter