Supporterbijdrage

Verhuisdieren is een stichting, wij hebben geen winstoogmerk, maar zijn afhankelijk van donaties en de supporterbijdragen. Wij bieden online een veilige plek om dieren te herplaatsen en zodoende handel in dieren tegen te gaan en asielplaatsing zo veel mogelijk te voorkomen.


Word supporter

Geen impulsbeslissingen

Mensen die via Verhuisdieren een nieuw baasje zoeken voor hun dier (herplaatsers) zoeken een goed, liefdevol nieuw thuis . Ze rekenen erop dat ze alleen reacties krijgen van serieuze mensen die passen bij de wensen en behoeften van hun dier. Door de supporterbijdrage trekken we de juiste mensen aan en weerhouden we de impulsbeslissers. 

Dierenhandelaren

Om de veiligheid van de dieren te waarborgen verplichten we alle zoekers om een account aan te maken (hun persoonlijke gegevens achter te laten) en supporter te worden alvorens er toegang komt tot de contactgegevens van de matches. Op deze manier houden we dierenhandelaren op afstand en voorkomen we dat dieren in verkeerde handen vallen.

Waarom een supporterbijdrage?

De supporterbijdrage komt geheel ten goede aan onze stichting. Met andere woorden: jouw supporterbijdrage is een bijdrage waar je alle dieren mee steunt. De supporterbijdrage is nodig om de website te onderhouden, verder te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen. Zonder de steun van onze supporters kunnen wij niet bestaan.  In ons jaarverslag is te lezen wat we allemaal doen om Verhuisdieren mogelijk te maken.


Word supporter

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar