Bijdrage kiezen

Je wordt zo meteen doorverwezen naar de bank om je bijdrage over te maken. Na de betaling keer je terug naar de website en ben je onze Supporter.


De minimale bijdrage om supporter te worden is €20,- maar elk bedrag daarboven is natuurlijk welkom. Daarom geven we je hieronder de mogelijkheid om zelf een extra bedrag te bepalen.

Vul hier het bedrag in dat je wilt overmaken. €20,- is het minimale bedrag.

Zorg dat je de hele betaalflow doorloopt en na de betaling weer op de website terechtkomt. Pas dan kan je supporterschap geactiveerd worden.

Als je liever geen gebruik maakt van het betalingssysteem, dan vind je hier onze bankgegevens. LET OP! Stuur ons een emailbericht als je het bedrag overgemaakt hebt via de bank.

BANK

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
Plaats: Edam
O.v.v.: Supporter Stichting Verhuisdieren

De bijdrage die je doet als supporter komt ten goede aan de stichting zodat wij onze doelstelling kunnen behalen, namelijk zoveel mogelijk dieren aan een fijn nieuw thuis helpen. De bijdrage kan dus niet teruggevorderd worden.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl