Charity Bosua

Coördinator supportafdeling/profielencheck


Als kind ben ik opgegroeid met katten en honden, ik ben gek op dieren. Een aantal jaar geleden raakte ik in Turkije betrokken bij een klein lokaal asiel waar ongeveer vijftig dieren wonen. De vele kansarme dieren op straat breken steeds weer mijn hart. 

Doordat ik zo veel honden en katten heb leren kennen besefte ik hoe bijzonder ze stuk voor stuk zijn, ieder met een eigen persoonlijkheid. De zorg voor zoveel dieren kost natuurlijk enorm veel tijd. Om het asiel te ontlasten en om de dieren de aandacht te geven die ze verdienen besloot ik om te dieren ter adoptie beschikbaar te stellen in Nederland. Zo ontdekte ik Verhuisdieren, ik vond het meteen een geweldig iniatief! Het maakt het voor mensen toegangkelijker om een dier te adopteren in plaats van te kopen van een fokker.

Dankzij Verhuisdieren vonden we voor een aantal van deze lieverds een warm mandje in Nederland. Op de foto zie je Koda, gedumpt als mini kitten van een paar weken oud in het asiel in Istanbul. Hij is samen met Mira geadopteerd door mijn moeder en heeft het goed naar zijn luie zin nu.

Mijn taken binnen het team zijn de laatste jaren erg uitgebreid. Ik begon met checken of de nieuwe profielen voldoen aan de huisregels. Op deze manier weren we fokkers en blijft de website overzichtelijk voor al onze gebruikers. Inmiddels coördineer ik support en schrijf ik ook posts voor onze Facebookpagina.

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar