Charity Bosua

Redacteur support/profielen checken


Als kind ben ik opgegroeid met katten en honden, ik ben gek op dieren. Een aantal jaar geleden raakte ik in Turkije betrokken bij een klein lokaal asiel waar ongeveer vijftig dieren wonen. De vele kansarme dieren op straat breken steeds weer mijn hart. 

Doordat ik zo veel honden en katten heb leren kennen besefte ik hoe bijzonder ze stuk voor stuk zijn, ieder met een eigen persoonlijkheid. De zorg voor zoveel dieren kost natuurlijk enorm veel tijd. Om het asiel te ontlasten en om de dieren de aandacht te geven die ze verdienen besloot ik om te dieren ter adoptie beschikbaar te stellen in Nederland.

Een vriendin wees mij op Verhuisdieren, ik vond het meteen een geweldig iniatief! Het maakt het voor mensen toegangkelijker om een dier te adopteren in plaats van te kopen van een fokker. Inmiddels hebben we via Verhuisdieren al twintig dieren een nieuwe kans kunnen geven in Nederland.

Toen ik een tijd geleden op de social media van Verhuisdieren reageerde dat ik mezelf graag zou aanmelden als vrijwilliger voor de stichting, werd ik meteen met open armen ontvangen. Mijn taak bij Verhuisdieren is om te checken of de nieuwe profielen voldoen aan de huisregels. Op deze manier weren we fokkers en blijft de website overzichtelijk voor al onze gebruikers.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar