FAQ


Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via ons vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Verhuisdieren is er voor alle dieren die een nieuw baasje of een oppasser zoeken. Deze dieren worden gematcht met mensen die graag een huisdier willen adopteren of die willen helpen met de verzorging. Dit kan voor een bepaalde periode (vakantie), structureel (wekelijks) of onbepaald (bij ziekte of via stichting). Voorwaarde is dat de dieren in Nederland, Belgiƫ of vlak over de grens van Duitsland verblijven in een huiselijke omgeving bij hun baasje of in een gastgezin.
Log in op Verhuisdieren > kies jouw naam rechts bovenin de pagina > account bewerken > zeg je account op (onderaan de pagina). BELANGRIJK: mocht je een match hebben gemaakt via Verhuisdieren, meldt dan jouw succesmatch. Klik op het prullenbakje en selecteer 'ja' bij de optie 'match gemaakt via Verhuisdieren' en klik jouw succesmatch aan. Dit kan bij het zoekprofiel waarmee je interesse hebt getoond in het dier. De overige zoekprofielen kan je verwijderen.
1) Als je een dier ter adoptie hebt aangeboden, kunnen alleen mensen die supporter zijn (en dus ook hun persoonlijke gegevens hebben ingevuld) en een match hebben gemaakt met je dier jouw contactgegevens zien. Als je een adoptiedier zoekt kan niemand je contactgegevens zien. 2) Als je een verzorger voor je dier zoekt, kan alleen de 'verzorger' die een account en een profiel heeft aangemaakt jouw contactgegevens zien indien er een match is. De gegevens van de oppasser zijn ook zichtbaar bij de eigenaren van de dieren die een oppas zoeken indien er een match is.
Verwijder jouw zoekprofiel(en). Dit kan door op 'zoekprofielen' bovenaan de pagina de klikken. Hier staan jouw zoekprofielen. Klik op het prullenbakje en selecteer vervolgens ja bij een succesmatch en anders kies je voor nee.