FAQ


Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via ons vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Verhuisdieren is er voor alle dieren die een nieuw baasje of een oppasser zoeken. Deze dieren worden gematcht met mensen die graag een huisdier willen adopteren of die willen helpen met de verzorging. Dit kan voor een bepaalde periode (vakantie), structureel (wekelijks) of onbepaald (bij ziekte of via stichting). Voorwaarde is dat de dieren in Nederland, België of vlak over de grens van Duitsland verblijven in een huiselijke omgeving bij hun baasje of in een gastgezin.
Om je bij ons uit te schrijven is het de bedoeling dat je eerst je zoekprofiel(en) verwijdert. Dit gaat als volgt: Klik in je account op het zoekprofiel. Bovenin zie je een aantal opties, waaronder 'verwijderen', daar klik je op. Dan verschijnt er een pop up met de vraag of je een match hebt gemaakt via Verhuisdieren of niet. Je selecteert hier 'geen match via verhuisdieren' en klikt dan op verwijderen. Dit doe je voor al je zoekprofielen. BELANGRIJK: mocht je wel een match hebben gemaakt via Verhuisdieren dan selecteer je uiteraard bij in ieder geval één zoekprofiel de optie 'match gemaakt via Verhuisdieren' en typ je de naam van het dier in. Je account definitief verwijderen kan via 'Account beheren' in Jouw Account (zeg je account op).
1) Als je een dier ter adoptie hebt aangeboden, kunnen alleen mensen die supporter zijn (en dus ook hun persoonlijke gegevens hebben ingevuld) en een match hebben gemaakt met je dier jouw contactgegevens zien. Als je een adoptiedier zoekt kan niemand je contactgegevens zien. 2) Als je een verzorger voor je dier zoekt, kan alleen de 'verzorger' die een account en een profiel heeft aangemaakt jouw contactgegevens zien indien er een match is. De gegevens van de oppasser zijn ook zichtbaar bij de eigenaren van de dieren die een oppas zoeken indien er een match is.