Account

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via het vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Een account is de omgeving waar je terecht komt als je inlogt. In je account vind je een overzicht van je zoek- en/of plaatsprofiel(en), je persoonlijke gegevens en je supporterspagina. In je account kun je al je profielen en gegevens beheren; aanpassen, verwijderen of verlengen.
Je kunt alleen inloggen als je een account hebt. Je hebt een account als je een zoek- en/of plaatsprofiel hebt aangemaakt of als je supporter bent van Verhuisdieren.
Er zijn verschillende redenen mogelijk waarom je niet kunt inloggen. 1) Je bent je wachtwoord vergeten. Klik dan op de link om een nieuw wachtwoord te ontvangen. Deze link vind je in het login venster. 2) Je hebt je e-mailadres niet goed ingevoerd. 3) Je krijgt een foutmelding, stuur dan een mail naar support@verhuisdieren.nl
Check je spam-map of de bevestigingsmail wellicht daar terecht is gekomen? Zo niet, log in op je account en activeer het hier.
Je account blijft onbeperkt geldig. Je kunt altijd weer inloggen met je emailadres en wachtwoord om een nieuw zoek- en/of plaatsprofiel aan te maken.
Om je bij ons uit te schrijven is het de bedoeling dat je eerst je zoekprofiel(en) verwijdert. Dit gaat als volgt: Klik in je account op het zoekprofiel. Bovenin zie je een aantal opties, waaronder 'verwijderen', daar klik je op. Dan verschijnt er een pop up met de vraag of je een match hebt gemaakt via Verhuisdieren of niet. Je selecteert hier 'geen match via verhuisdieren' en klikt dan op verwijderen. Dit doe je voor al je zoekprofielen. BELANGRIJK: mocht je wel een match hebben gemaakt via Verhuisdieren dan selecteer je uiteraard bij in ieder geval één zoekprofiel de optie 'match gemaakt via Verhuisdieren' en typ je de naam van het dier in. Je account definitief verwijderen kan via ‘Instellingen’ (zeg account op).
Ga in je account naar ‘Jouw Gegevens’, pas de gegevens aan en kies onderaan de pagina voor ‘Sla wijzigingen op’.
In het login venster vind je de mogelijkheid om via een link een nieuw wachtwoord naar je emailadres te laten versturen.