Plaatsprofiel


Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via het vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Je hebt een profiel nodig om je dier te plaatsen op Verhuisdieren. De website matcht het profiel van het dier met het profiel van de persoon die een huisdier of oppasdier zoekt. Je profiel is terug te vinden en te beheren in je account. Door in te loggen op de homepage kom je in je account.
Door op de “plaats” knop te klikken in het profiel activeer je het profiel en is het profiel van het dier zichtbaar op Verhuisdieren.nl.
Je profiel(en) staan in ‘Jouw Account’.
Maak 2 aparte plaats profielen aan voor beide dieren. Je kan aangeven dat de dieren onafscheidelijk zijn bij het aanmaken van het profiel. Dit kan bij het onderdeel ‘Gegevens van het dier’.
Een plaatsprofiel is 2 maanden geldig, maar je kunt hem ten alle tijden verlengen of verwijderen. Het is de wel de bedoeling dat je meteen het profiel van je dier verwijderd als je het dier niet meer wilt herplaatsen of via een andere manier dan Verhuisdieren een nieuw thuis hebt gevonden. Mocht je een match hebben gemaakt zet het profiel dan op ‘gereserveerd’ en wanneer de adoptie rond is op ‘succesmatch’. Zo blijft de website up-to-date.
Je ontvangt regelmatig een email waarin gevraagd wordt om op een link te klikken als je je profiel wilt verlengen of verwijderen. Dit kan ook in je account gedaan worden. Hier zie je ook tot wanneer je profiel geldig is.
Log in, ga naar je plaatsprofiel via 'Jouw Account' en klik op ‘Aanpassen’ bij het profiel van je dier.
Log in, ga naar je plaatsprofiel via 'Jouw Account' en klik op ‘Verwijderen’ bij het profiel van je dier.
Log in, ga naar 'Jouw Account' en klik op ‘Reserveren’ of ‘Succesmatch Melden’ bij het profiel van je dier.
Elk plaats profiel moet tenminste één foto bevatten.
1) Het dier moet in een huiselijke omgeving verblijven (gastgezin of particuliere eigenaar, dus geen asiel) 2) Het dier moet in Nederland, België of net over de grens van Duitsland verblijven. 3) Er mag niet gehandeld worden in dieren 4) Je mag geen contactgegevens in de omschrijving vermelden. Alleen in het veld 'contactgegevens'. Het is namelijk de bedoeling dat de huisdier zoeker eerst supporter wordt van Stichting Verhuisdieren alvorens hij/zij de contactgegevens krijgt.
icon-arrow-left Created with Sketch.