Supporter


Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via het vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Supporters zijn mensen die Stichting Verhuisdieren.nl ondersteunen door een bedrag vanaf €20,00 over te maken. Hiervoor steun je ons een jaar lang en als dank mag je gebruik maken van alle diensten van Verhuisdieren.nl. Als supporter heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van allerlei leuke kortingen en acties. Check hiervoor je supporterspagina, deze vind je in je account.
1) Als je een huisdier zoekt; je krijgt alleen contactgegevens van de eigenaar als je supporter bent. 2) Als je een oppasser zoekt voor je dier wordt je profiel pas zichtbaar als je onze supporter wordt.
Verhuisdieren is een stichting, wij hebben geen winstoogmerk, maar zijn afhankelijk van donaties en de bijdragen van onze supporters. Wij bieden online een veilige plek om dieren te herplaatsen en zodoende handel in dieren tegen te gaan en asielplaatsing zo veel mogelijk te voorkomen. Voor de eigenaren (herplaatsers) is dit heel fijn want zij zoeken een goed, liefdevol nieuw thuis voor hun huisdier. De supportersbijdrage is overigens niet alleen voor het dier waar je interesse in hebt, maar om onze organisatie/de matchingsite draaiende te houden, met andere woorden: voor ALLE dieren. Wij werken ook samen met stichtingen die zwerfdieren helpen in het buitenland en ze naar Nederland halen. Deze dieren worden ook herplaatst via Verhuisdieren.nl, maar deze stichtingen rekenen wel een bepaald bedrag om bijvoorbeeld de kosten te dekken van vaccinaties en de reis naar Nederland. Wij zijn al onze supporters zeer dankbaar en hebben op deze manier al ruim 5000 dieren succesvol kunnen herplaatsen. Op onze website kan je meer lezen over de supports bijdrage: https://www.verhuisdieren.nl/paginas/vrienden/supporters/supporter-bijdrage
Je wordt supporter als je een zoekprofiel hebt. Bij het aanmaken van een profiel word je vanzelf naar de pagina’s geleidt om supporter te worden. Ook zonder profiel kan een dierenliefhebber ons steunen door supporter te worden. Je klik dan op de button 'Wordt Supporter' op de homepage. Mocht je niet kunnen betalen via internetbankieren, mail dan naar support@verhuisdieren.nl
Als je supporter bent zie je in ‘Account beheren’ in Jouw Account tot wanneer je supporter bent en kun je jouw supporterpagina bekijken.
Je zal ook met het dier moeten matchen in je zoekprofiel. Om contact op te kunnen nemen met de eigenaar van het dier zal je moeten voldoen aan de volgende twee voorwaarden. 1) Je matcht met het dier in jouw zoekprofiel. 2) Je bent onze supporter.
Zorg er altijd eerst voor dat je bent ingelogd, dit zie je rechts bovenin de pagina. Check of je al supporter bent en matcht met het dier in jouw zoekprofiel. Mocht je dan nog steeds de gegevens niet kunnen zien, neem dan contact op met support@verhuisdieren.nl.
Als er met de betaling iets fout gegaan is, dan zijn je account- en profielgegevens wel bewaard. Je kunt wel gewoon inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. Probeer het later nog eens via de knop 'WORD SUPPORTER'.
icon-arrow-left Created with Sketch.