Zoekprofiel


Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet tussen staat of als je het antwoord niet begrijpt, stuur ons dan een mail via het vraagformulier. We proberen je dan zo snel mogelijk te helpen.

Je hebt een profiel nodig om een match te kunnen maken. De website matcht het profiel van het dier met het profiel van de persoon die een huisdier of oppasdier zoekt. Je profiel is terug te vinden en te beheren in je account. Door in te loggen op de homepage kom je in je account.
Je profiel(en) staan in ‘Jouw Account’.
Een zoekprofiel is twee maanden geldig, je kunt het zoekprofiel ten alle tijden verlengen of verwijderen.
Je kan je zoekprofiel verlengen in het overzicht van je profiel. Je gaat naar ‘Jouw Account’, daar staan je profielen en die kun je op 'Verlengen' klikken.
Ga naar je zoekprofiel in ‘Jouw Account’ en kies voor ‘Aanpassen’. Hier kun je je voorkeuren aanpassen. Kies onderaan ‘Gegevens opslaan’.
Log in op ‘Jouw Account’ en klik op ‘Verwijderen’ bij je zoekprofiel. BELANGRIJK: mocht je een match hebben gemaakt via Verhuisdieren, selecteer dan uiteraard bij in ieder geval één zoekprofiel de optie 'match gemaakt via Verhuisdieren' en typ je de naam van het dier in.
Ja, als je je zoekprofiel aanpast zullen er ook andere matches uitkomen. Je kunt je zoekprofiel aanpassen in je account.
Zolang je een actief zoekprofiel hebt ontvang je een mailtje als er een dier op Verhuisdieren geplaatst wordt die voldoet aan jouw zoekcriteria. Zodra je jouw zoekprofiel verwijderd zal je geen mailtjes meer ontvangen met nieuwe matches.
Je krijgt per zoekprofiel een mail over nieuwe matches. Mochten er aan meerdere zoekprofielen nieuwe matches zijn toegevoegd dan kan het kloppen dat je meerdere mails ontvangen. Wil je minder mails ontvangen, verwijder dan een (aantal) zoekprofiel(en).
Om de contactgegevens van de baasjes te zien moet je eerst een zoekprofiel hebben aangemaakt. Daarna word je onze supporter en vind je in je account de contactgegevens bij het profiel van het dier. Je mag nu zelf contact opnemen met de eigenaar. Op Verhuisdieren.nl vind je een adoptieovereenkomst en adoptietips die je hierbij goed kunnen helpen. Check: http://www.verhuisdieren.nl/Over-ons/Tips-bij-match
In het kader rechts van het profiel kan je een ‘Melding maken over dit profiel’. Klik daarop en kies voor ‘Dier is al herplaatst’. Zolang je zoekprofiel actief is blijf je mailtjes ontvangen van nieuwe dieren die passen bij je zoekprofiel.
In het kader rechts van het profiel kan je een ‘Melding maken over dit profiel’. Klik daarop en kies voor ‘Ik krijg geen contact met de eigenaar’.
Verhuisdieren.nl is juist zo gebouwd dat op basis van de voorkeuren van de mensen en de behoeftes/leefomgeving van de dieren zij elkaar vinden. Er wordt dus gematcht op wat het dier nodig heeft/gewend is en of dat past bij de (woon)situatie/wensen van het toekomstige baasje.
Een succesmatch is een succesvolle match via Verhuisdieren. Het dier is geadopteerd door het nieuwe baasje, hiervoor hebben het dier en de nieuwe eigenaar kennisgemaakt en is er mogelijk een proefperiode geweest.
BELANGRIJK: Meldt een succesmatch aan wanneer je het dier geadopteerd hebt en de match hebt gevonden via Verhuisdieren. Ga naar je zoekprofiel en kies voor ‘Verwijder’. Hier wordt gevraagd of je een match hebt gevonden via Verhuisdieren of niet. Kies hier voor ‘Ik heb een match gevonden via Verhuisdieren’, vul daarna de naam van het dier in en kies het juiste dier. Klikt daarna op ‘Verwijder’.
icon-arrow-left Created with Sketch.