Homeless Dogs

Onze honden komen uit het noorden van Portugal waar zij tot aan hun overkomst naar Nederland in of een gastgezin of in een pension verblijven.


 

'Wij maken gebruik van Verhuisdieren.nl omdat ons streven is om de best mogelijke match te maken tussen hond en adoptant. Via Verhuisdieren.nl is dit altijd gelukt!'

Wij bemiddelen honden die uit het dodingsstation komen of waarvan ons gevraagd wordt om te bemiddelen, deze honden komen of van de straat/zijn aangelopen of komen ook uit het dodingsstation. Van onze honden in het buitenland zit 90%  in een pension, Saint Animal Resort, de eigenaresse regelt al het nodige in Portugal voor ons. Door de uitstekende en open communicatie met ons kunnen wij een heel goed beeld van het karakter van de hond schetsen.
In Nederland hebben wij een aantal gastgezinnen die de honden met open armen ontvangen als er nog geen familie is die op hun wacht. Wij zijn ook op zoek naar gastgezinnen in Nederland die in het bezit zijn van eigen vervoer.

         Website        

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl