Modestos

Modestos is een organisatie, gerund door vrijwilligers, die een aantal dierenopvangcentra in Griekenland helpt met het vinden van een goed thuis voor hun honden. Wij bemiddelen honden van onze partnerorganisaties in Athene, Kos en Kalymnos, die daarvoor in aanmerking komen. Veel honden hebben op deze manier al een veilig en fijn thuis in Nederland gevonden.


 

Stichting Modestos herplaatst honden via Verhuisdieren

Onze honden die ter adoptie zijn, kan je vinden op onze website. Als een hond al in een gastgezin is in Nederland, is dat natuurlijk nog mooier en kan je hem of haar vinden via Verhuisdieren, hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!

Gastgezinnen gezocht

De overige honden zijn nog in Griekenland en daarom zijn wij altijd op zoek naar lieve gastgezinnen die een hond vast aan het Nederlandse leven wil laten wennen. Je bent echt een belangrijke schakel in het adoptieproces en het is heel erg mooi en dankbaar werk. Wij brengen onze honden ook op onze eigen Facebookpagina onder de aandacht en hier kan je meegenieten van de aankomsten op Schiphol en alle leuke berichten die wij krijgen van blije baasjes en hun hond!

Sterilisatieprojecten

Met de inkomsten van onze plaatsingen steunen wij onze partners zodat zij daar structurele hulp kunnen blijven bieden aan dieren ter plekke. Dit doen we door financiële bijdrages te leveren aan de medische kosten en aan sterilisaties. Modestos werkt zelf ook actief mee aan sterilisatieprojecten omdat dit een heel belangrijke manier is om veel dierenleed te voorkomen.

 

         Website        

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl