Wereldhonden

Stichting Wereldhonden zet zich in voor zwerfhonden in het buitenland! Voor velen van hen zoeken we geschikte baasjes in Nederland.


Stichting Wereldhonden is jarig!

We bestaan precies één jaar en hebben bepaald niet stil gezeten deze periode. Zo hebben we - mede door de hulp van Verhuisdieren - voor maar liefst 200 buitenlandse zwerfhonden het verschil gemaakt. 200 honden die kansloos waren in hun thuisland en nu een gelukkig leven leiden bij hun nieuwe baasjes in Nederland.

We hebben onze contactpersonen in het buitenland (financieel) kunnen steunen, inzamelingacties gehouden, donateurs geworven en plannen voor een sterilisatieproject op Corfu voorbereid. Ons team van vrijwilligers is in 1 jaar tijd uitgebreid tot 35 personen. 

Stichting Wereldhonden heeft behalve een bestuur een eigen screen-team, facebook-team, nazorg-team, adverteerders-team, website-team, en niet te vergeten een gemotiveerd team gastgezinnen dat ervoor zorgt dat onze Wereldhonden een goede start krijgen in Nederland.

Wij willen via deze weg iedereen bedanken voor zijn of haar inzet. Alle vrijwilligers en natuurlijk ook alle adoptanten! Geweldig dat jullie een Wereldhond geadopteerd hebben. En bedankt trouwe facebook-volgers voor het liken en delen van onze berichten. 

Laten we samen doorgaan en ons blijven inzetten voor de zwerfhonden in het buitenland!

Het bestuur van stichting Wereldhonden

Stichting Wereldhonden herplaats honden via Verhuisdieren

'Wij zijn erg blij met stichting Verhuisdieren, en hebben al meerdere honden via jullie aan goede baasjes geholpen. Dank jullie wel!'


Samen met onze partners in het buitenland proberen we zoveel mogelijk te weten te komen over het karakter en de achtergrond van de honden.Op deze manier kunnen we een zorgvuldige selectie maken van honden die voor adoptie in Nederland in aanmerking komen. Ook financieren we sterilisaties en medische zorg ter plekke om zo het leed te verzachten voor de honden die niet naar Nederland kunnen komen.

         Website       
 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl