Donateur of Supporter

Wat fijn dat je overweegt om ons te steunen! Stichting Verhuisdieren is een goed doel met een ANBI keurmerk. Dit houdt in dat we geen winstoogmerk hebben en afhankelijk zijn van donaties en inkomsten van onze supporters. Als je ons wilt steunen, kan je dat het beste doen door te kiezen uit één van deze opties.


Donatie

Wil je Verhuisdieren éénmalig of structureel steunen zonder een account op onze website? Dan kun je het beste doneren via onze pagina op Geef.nl.

Doneren aan Verhuisdieren

Supporter

Ben je van plan om een dier te adopteren via Verhuisdieren? Dan raden we je aan supporter te worden. Als supporter kun je een dier adopteren, maar ook gebruik maken van onze supportervoordelen. Wil je meer weten over de reden waarom wij een supporterbijdrage vragen? Bekijk dan de pagina 'Waarom supporter worden?'

Supporter worden van Verhuisdieren

Bankgegevens

Als je liever rechtstreeks een bedrag wil overmaken, kan dat natuurlijk ook.

Dit zijn onze bankgegevens:

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
O.v.v.: Donatie Stichting Verhuisdieren

Shop

Je kunt ons ook steunen door iets leuks voor jezelf, een vriend of je huisdier te kopen in onze shop. Onze producten varieren van sweaters, hoodies, t-shirts, tassen, hondenriemen en ons prachtige magazine over de Buitenlandse hond. Omdat we onze pawprint zo minimaal mogelijk willen houden zijn alle producten vegan, diervriendelijk en duurzaam.

Shop Verhuisdieren

Meer over Verhuisdieren

Bekijk het jaarverslag van 2022

Nalatenschap

Als je overweegt om Verhuisdieren op te laten nemen in je testament verwijzen wij jou graag door naar >> de pagina over nalaten.
 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar