Word supporter

We kunnen jouw support goed gebruiken! Jouw donatie maakt het namelijk mogelijk om onze werkzaamheden te kunnen voortzetten zodat we nog meer asielplaatsingen en online dierenhandel kunnen voorkomen.

Donatie aan Verhuisdieren

Om Supporter te worden vragen wij een bijdrage van minimaal €20,- voor één jaar. Tijdens je Supporterschap kun je eventueel op zoek gaan naar jouw ideale match. Of dit nu een adoptiedier is, een oppasdier of je zoekt juist iemand die je kan helpen bij de verzorging van je dier. Maar ook als je niet op zoek bent, ben je uiteraard welkom als onze Supporter (donateur)!

De bijdrage die je doet als supporter komt ten goede aan de stichting. Met de giften die wij ontvangen kunnen wij onze doelstelling behalen, namelijk zoveel mogelijk dieren aan een fijn nieuw thuis helpen. Deze bijdrage is dus een gift en kan niet teruggevorderd worden.


LET OP! Na de betaling kom je direct op je accountpagina.
 

         Word Supporter      

Wil je liever rechstreeks geld overmaken naar het bankrekeningnummer, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan na het overmaken van je donatie even een mailtje naar Support ovv supporterschap stichting Verhuisdieren.

BANK

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
Plaats: Edam
O.v.v.: Donatie Stichting Verhuisdieren

EXTRA VOORDELEN VOOR SUPPORTERS

  • Gratis adviezen van onze gedragsdeskundigen en dierenexperts
  • Je kunt gebruik maken van vele leuke supportervoordelen; zoals korting op verschillende producten en diensten zoals een hondenbed van Dog's Companion, speurlessen, een cursus hondenmassage of een kasteelovernachting met je hond.
  • Je kunt via oppasdieren iemand in jouw omgeving vinden die structureel, incidenteel of tijdelijk op je huisdier past.

Let op: Via Verhuisdieren.nl mogen geen dieren verhandeld worden. Niemand mag zich dus verrijken aan het herplaatsen van een dier. Als er al bijdrages voor de overname van huisdieren gevraagd worden, zijn dit onkosten die particulieren of stichtingen hebben gemaakt om de dieren te verzorgen en/of te beschermen.


         Word Supporter