Herplaatsen hond door omstandigheden

​​​​​​​Er kan altijd iets in je leven gebeuren waarom je je hond moet herplaatsen. Dan heb je vaak maar één doel voor ogen en dat is een goed thuis vinden voor je hond. Via Verhuisdieren kun je op zoek gaan naar een fijn baasje voor je hond.


Als je een hond aanschaft, doe je dat niet met de intentie je hond later weer weg te doen. Daar gaat bijna altijd iets aan vooraf dat je mogelijk niet kon voorzien.

Redenen dat je je hond moet herplaatsen kunnen zijn:

Vind de oplossing voor de gedragsproblemen van je hond

Als je hond gedragsproblemen heeft, kun je een gratis intakegesprek aanvragen met hondengedragsexpert Eline Teygeler van Tinley Gedragstherapie voor Dieren.

LET OP: Als blijkt dat er een consult nodig is om het probleem op te lossen, gelden de reguliere kosten voor een consult. Alleen het intakegesprek is gratis.

Ook kun je ons gratis magazine aanvragen over gedragsproblemen bij honden. Dit magazine staat vol met tips en oplossingen van onze gedragsexperts.

Gratis intakegesprek aanvragen met Tinley    Magazine aanvragen


 

Vraag nu je gratis intakegesprek aan

Vraag hieronder een gratis intakegesprek van 10 minuten aan met een hondengedragsdeskundige. Hij of zij neemt zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.

Gratis intakegesprek aanvragen met Tinley

LET OP: Als blijkt dat er een consult nodig is om het probleem op te lossen, gelden de reguliere kosten voor een consult. Alleen het intakegesprek is gratis.

Hond herplaatsen via Verhuisdieren

Als je je hond moet herplaatsen, wil je niet over één nacht ijs gaan. Via Verhuisdieren kun je een mooi profiel voor hem aanmaken. In zijn profiel kun je zijn karakter beschrijven en punten van aandacht noemen zoals gezondheids- of gedragsproblemen.

Hond herplaatsen via Verhuisdieren

Werkwijze Verhuisdieren

Bekijk hier hoe je je hond kunt herplaatsen via Verhuisdieren: 

Goed thuis gezocht voor je hond

Na het aanmaken van het profiel wordt je hond gematched aan potentiële baasjes wiens zoekprofiel perfect past bij de behoeften van jouw hond. Jij wilt natuurlijk een goeie baas voor je lieve hond.

Vervolgens kun je een afspraak maken voor een kennismaking met het mogelijke nieuwe baasje waar jij het beste gevoel bij hebt. Hoe de adoptie en de overdracht vervolgens verloopt heb je helemaal zelf in de hand. Uiteraard hebben wij daar wel tips voor en we hebben ook een adoptieovereenkomst die je kunt downloaden en ondertekenen met de nieuwe baas van je hond.

Hond herplaatsen via Verhuisdieren

Welzijn van de hond

Het is altijd verdrietig om een hond weg te doen en een ander huis voor hem te zoeken, maar soms is het de beste beslissing in het welzijn van het dier. Niemand wil zomaar zijn hond kwijt of een hond wegdoen. Weet dat je niet de enige bent die deze moeilijke beslissing moet maken. 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.