Chantal Antheunisse

Profielencheck - socials - schrijven


De liefde voor dieren begon met mijn eerste asielkat Max. Een senior kat, die dacht dat hij een hondje was. Uren gingen we samen door de buurt wandelen en hij heeft mij laten zien hoeveel liefde een dier kan geven. Later kwam kat Ollie in mijn leven, een echte rode kater! Samen met Ollie (en mijn vriend Lukas) reizen wij al twee jaar door Europa. Ollie heeft zich super goed aangepast aan ons rondreizende bestaan en is ondertussen al in 24 landen geweest.

Afgelopen jaar zijn we ons in gaan zetten als vrijwilliger voor een Griekse stichting, waar ze zich bezighouden met het redden van mishandelde dieren, educatieve voorlichting en populatie controle. Vanuit daar was er een match met straathondje Lefka, die ondertussen meereist met ons reizende circus, zoals we onszelf vaak als grapje noemen.

En Verhuisdieren dan? Via Charity, mijn wildebrasvriendinnetje van vroeger, kwam ik in contact met Verhuisdieren. Al jaren stuurde ik vrienden dieren door, die ik tegenkwam op de social media van Verhuisdieren. Toen Charity aangaf dat er hulp nodig was met de redactie, social media en de blogpagina, kwamen voor mij twee werelden samen. Mijn jaren werkervaring in de marketing en klantrelaties, kwam samen met mijn grote liefde voor alle soorten en maten dieren!

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar