Stephanie van Ravenswaaij

Redacteur support


Iedereen dacht vroeger dat ik later ‘iets’ met dieren ging doen. Thuis ben ik opgegroeid met dieren, honden, kat, cavia’s, konijnen, geiten, kippen, muizen….

Uren kon ik langs de rand van het weiland zitten of waar dan ook. Dagdromen, observeren net zo lang tot ik het vertrouwen had van de koeien van de buren en ik ze kon aaien. Of de ‘agressieve’ hond van andere buren die eigenlijk gewoon doodsbang was. Het paard van weer andere buren die niet uit de wei gehaald wilde worden of de muizen in de schuur die uiteindelijk om mij heen liepen als ik maar lang genoeg stil bleef zitten… Dat is waar ik besefte dat de natuur geen tijd kent en vertrouwen komt wanneer het tijd is.

Ik kwam in contact met Verhuisdieren omdat ik zelf opzoek was naar een hond die een warm (2de) thuis verdient en ik erg twijfelde aan de intenties op marktplaats. In het asiel kon ik geen jonge hond vinden, en aangezien ik thuis twee jonge kinderen heb vond ik dit wel belangrijk. Via Verhuisdieren hebben wij onze geweldige Oscar gevonden, bizar hoe goed hij bij onze familie past.

Heel fijn dat ik nu via Verhuisdieren een bijdrage kan leveren aan het vinden van een thuis voor tweedekansdieren. 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar