Ambassadieren

Als ambassadier tonen grote dog- en catfluencers inzet om hun maatjes te helpen aan een nieuw thuis. Elke maand is er een duo van een hond en een kat die andere viervoeters een handje helpen.


Eerder zetten bekende Instagrammers en BN’ers zich belangeloos in als influencer-ambassadeur bij Verhuisdieren. Onder andere Fatima Moreira de Melo, Jessie Jazz Vuijk en Noor de Groot (Queen of Jetlags) brachten een maand lang tweedekansdieren extra onder de aandacht. Deze goede energie is de basis geweest voor ambassadieren. 

Ook de grote cat- en dogfluencers hebben een hoog aantal volgers. Hiermee bereiken ze veel dierenliefhebbers en potentiële nieuwe baasjes. Soms heeft een kat of hond extra aandacht nodig om hun nieuwe plek te vinden. Via ambassadieren hopen wij meer tweedekansdieren te matchen.

verhuisdieren ambassadieren oktober

Mika, Sammie en Indy - oktober

The Fluffy Siberians zijn drie ontzettend zachte Siberische Katten. Mika en Sammie zijn halfbroertjes en later maakte Indy de familie compleet. Indy is een echte avonturier. Ze manouvreert graag door het huis en kan met alles spelen. Ook stoeit ze graag met Mika. Hij heeft een prachtige witte vacht, is gek op kroelen en wordt het liefst als een royalty behandeld. Sammie is met zijn ruime 6 kilo een soort grote fluffy teddybeer. Hij jaagt buiten op vlinders en zit weleens alsof hij een klein mensje is. Met hun wollige pootjes is niks saai en weten ze iedereen op te vrolijken! Via hun Instagram account @thefluffysiberians zullen ze verhuiskatten delen die een forever home zoeken. Shake that floof!

verhuisdieren ambassadieren katten oktober

Jannes - oktober

Jannes is een lieve Shiba van 2 jaar oud. Zij is een allemansvriend. Jannes vindt spelen met andere hondjes en kinderen heel gezellig. Haar naam is verzonnen door haar dogdad. Waar Jannes dol op is? Chips! Als ze het woord chips hoort of gekritsel van de zak, stopt ze niet meer met kwispelen. Via haar Instagram account @jannestheshiba zal Jannes hondenvriendjes delen die zij een liefdevol en fijn thuis gunt.

verhuisdieren ambassadieren honden oktober
 

Mies en Moof - september

Mies en Moof zijn Siberische katten-zusjes. Moof is 6 jaar oud en haar zusje 5 jaar. Ze bezorgen mensen een glimlach op hun gezicht met hun gekke streken. Zo is Moof vaak op de kop in de prullenbak. Terwijl Mies druk bezig is met de verzorging van de plantjes, maar dan op haar manier. Andere dieren hebben ze hoog zitten en met veel liefde zullen ze via hun Instagram account @miesthecat verhuiskatten delen.

miesthecat, Mies en Moof in de tuin

Bram en Sam (Dutch Labradoodles) - september 

Bram en Sam zijn lieve labradoodles met een vrolijk karakter naar mens en dier. Ze zijn slim en imponeren iedereen met hun onweerstaanbare blik en hoog knuffelgehalte. Bram voelt goed emoties aan en is voor zijn baasje een goede hulphond. Sam is de clown van het gezin, altijd vrolijk en enthousiast. Ze spelen graag met elkaar, maar ook afzonderlijk. Waar ze minder dol op zijn? Regen, dan rennen ze meteen naar binnen. Via hun Instagram account @dutch_labradoodles delen zij verhuishonden die een nieuw baasje zoeken.

Dutch Labradoodles Bram en Sam in de tuin

 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.