Supporters

Vind jij het ook belangrijk dat er een alternatief is voor een asiel en er een tegengeluid wordt geboden tegen dierenhandel? Word dan één van onze supporters.


* Je betaalt de supporterbijdrage niet voor dat ene dier maar om onze stichting te steunen!

Supporter worden

Bijdrage

Om supporter te worden vragen wij een bijdrage van minimaal €25,-. Je supporterschap geeft je één jaar lang toegang tot de contactgegevens van jouw mogelijke matches. Je kunt tijdens dit jaar zoek- of plaatsprofielen aanmaken. Op deze manier maak jij het mogelijk om onze doelstelling te behalen;

  • Asielplaatsing voorkomen door dieren op een verantwoorde manier online te matchen met een nieuw baasje of oppasser. We waarborgen de veiligheid van het dier door de contactgegevens alleen vrij te geven aan mensen die een match hebben gemaakt.
  • Doordat iedereen met een account zijn persoonlijke gegevens achterlaat, voorkomen we dat dieren in de verkeerde handen vallen.

Besteding supporterbijdrage

Geen impulsbeslissingen

Mensen die via Verhuisdieren een nieuw baasje zoeken voor hun dier (herplaatsers) zoeken een goed, liefdevol nieuw thuis . Ze rekenen erop dat ze alleen reacties krijgen van serieuze mensen die passen bij de wensen en behoeften van hun dier. Door de supporterbijdrage trekken we de juiste mensen aan en weerhouden we de impulsbeslissers. 

Dierenhandelaren

Om de veiligheid van de dieren te waarborgen verplichten we alle zoekers om een account aan te maken (hun persoonlijke gegevens achter te laten) en supporter te worden alvorens er toegang komt tot de contactgegevens van de matches. Op deze manier houden we dierenhandelaren op afstand en voorkomen we dat dieren in verkeerde handen vallen.

Waarom een supporterbijdrage?

De supporterbijdrage komt geheel ten goede aan onze stichting. Met andere woorden: jouw supporterbijdrage is een bijdrage waar je alle dieren mee steunt. De supporterbijdrage is nodig om de website te onderhouden, verder te ontwikkelen en onder de aandacht te brengen. Zonder de steun van onze supporters kunnen wij niet bestaan. In ons jaarverslag is te lezen wat we allemaal doen om Verhuisdieren mogelijk te maken.

Waar wordt de supportersbijdrage aan besteedt?

Jouw voordeel

Als je onze supporter wordt, zit er voor jou natuurlijk ook een voordeel aan! Je krijgt een jaar lang allemaal leuke voordelen op leuke cursussen met je hond of kat, de aanschaf van dierenproducten en andere leuke acties. 

Bekijk alle supportervoordelen

Geen dierenhandel

Let op: via Verhuisdieren.nl mogen geen dieren verhandeld worden. Niemand mag zich dus verrijken aan het herplaatsen van een dier. Als er al bijdrages voor de overname van huisdieren gevraagd worden, zijn dit onkosten die particulieren of stichtingen hebben gemaakt om de dieren te verzorgen en/of te beschermen.

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar