Supporters

Vind jij het ook belangrijk dat er een alternatief is voor een asiel en er een tegengeluid wordt geboden tegen dierenhandel? Word dan één van onze supporters. Wij kunnen de dieren dankzij onze supporters online direct en veilig matchen met een ideaal nieuw baasje of oppasser.


* Je betaalt de supporterbijdrage niet voor dat ene dier maar om onze stichting te steunen!

Supporter worden

BIJDRAGE

Om supporter te worden vragen wij een bijdrage van minimaal €25,-. Je supporterschap geeft je één jaar lang toegang tot de contactgegevens van jouw mogelijke matches. Je kunt tijdens dit jaar zoek- of plaatsprofielen aanmaken. Op deze manier maak jij het mogelijk om onze doelstelling te behalen;

  • Asielplaatsing voorkomen door dieren op een verantwoorde manier online te matchen met een nieuw baasje of oppasser. We waarborgen de veiligheid van het dier door de contactgegevens alleen vrij te geven aan mensen die een match hebben gemaakt.
  • Doordat iedereen met een account zijn persoonlijke gegevens achterlaat, voorkomen we dat dieren in de verkeerde handen vallen.

MAAR ER IS MEER

  • Gratis adviezen van onze gedragsdeskundigen en dierenexperts
  • Je kunt gebruik maken van vele leuke supportervoordelen. Je krijgt korting op verschillende producten en diensten zoals een hondenbed van Dog's Companion, speurlessen of een cursus hondenmassage.
  • Je kunt via oppasdieren iemand in jouw omgeving vinden die structureel, incidenteel of tijdelijk op je huisdier past.

Supporter worden

GEEN DIERENHANDEL

Let op: via Verhuisdieren.nl mogen geen dieren verhandeld worden. Niemand mag zich dus verrijken aan het herplaatsen van een dier. Als er al bijdrages voor de overname van huisdieren gevraagd worden, zijn dit onkosten die particulieren of stichtingen hebben gemaakt om de dieren te verzorgen en/of te beschermen.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar