Fundraising

Er zijn verschillende manieren waarop je Verhuisdieren kunt helpen. Eén daarvan is fondsenwerving . Door je hobby of favoriete activiteit te koppelen aan het steunen van onze organisatie, sla je twee vliegen in één klap: je doet iets wat je leuk vindt en je helpt de dieren op onze site!


Via het platform Geef.nl is het heel eenvoudig om een evenement te organiseren of je te laten sponsoren. Verhuisdieren staat daar al aangemeld als goed doel. We geven je wat voorbeelden.

Meedoen aan sportevenementen

Je kunt jezelf laten sponsoren tijdens een sportevenement waar je aan deelneemt. Denk aan de Dam tot Damloop, een yogales of een mountainbike-evenement en vraag mensen in je omgeving om je te sponsoren. 

Zelf een evenement organiseren

Je kunt ook een avond kunnen organiseren waarbij je kleding die je niet meer draagt verkoopt aan bekenden. Of je houdt een garage-sale. Als je goed bent in knutselen, kun je je producten verkopen en de opbrengst doneren aan Verhuisdieren.

Schenk je verjaardagsenveloppe

Weet je niet wat je moet vragen voor je verjaardag? Vraag je je gasten om een donatie aan Verhuisdieren te doen in plaats van een cadeau aan jou te geven.

Kinderen doen ook mee!

Vaak vinden kinderen het leuk om iets voor dieren te betekenen. Verkoop samen oud speelgoed, bak hondenkoekjes of maak armbandjes in de kleuren van Verhuisdieren. Er zijn vast mensen die de actie enorm kunnen waarderen.

Ondernemers voor Verhuisdieren

Natuurlijk kun jij als ondernemer je ook inzetten voor de tweedekansdieren. Klanten vinden het ongetwijfeld een mooi idee dat jij betrokken bent bij de dieren die een nieuw thuis zoeken!

Bankgegevens

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
Plaats: Amsterdam
O.v.v.: Donatie Stichting Verhuisdieren

 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar