Ambassadeurs

Als stichting heb je een missie, een doel dat je wilt bereiken. Om dat doel te bereiken heb je bekendheid nodig. Hoe meer mensen van Verhuisdieren horen, hoe minder dieren er in het asiel belanden en juist een fijn thuis vinden bij een baasje dat echt bij ze past. Die bekendheid genereer je niet alleen; daar heb je ambassadeurs voor nodig. Mensen die de stichting een warm hart toe dragen en helpen de missie, het doel van Verhuisdieren uit te dragen...


Vandaar dat Verhuisdieren haar ambassadeurs flink is gaan uitbreiden. Wij hebben natuurlijk de bekende tv-dierenarts Piet Hellemans die onze stichting noemt en onder de aandacht brengt waar hij kan. Maar we hebben nog twee leuke acties bedacht. 

Influencer-ambassadeurscampagne

Via social media kun je in één klap veel mensen bereiken. Maar dan heb je wel de hulp nodig van mensen die grote accounts hebben! Vandaar dat wij de influencer-ambassadeurscampagne bedachten. Bekende Instagrammers, YouTube-sterren en BN'ers zetten zich één maand in om Verhuisdieren onder de aandacht te brengen onder hun volgers. Het is dus een soort estafette en elke maand wordt het stokje doorgegeven. We mogen al op de steun rekenen van onder andere Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, Fayah Lourens en Jessie Jazz Vuijk! Zij zetten zich belangeloos in en we hopen natuurlijk dat deze estafette nog heel lang doorloopt. 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar