Influencer-ambassadeurs

Hoe kun je nu beter je naamsbekendheid vergroten dan grote Instagrammers, YouTube-sterren en bekende Nederlanders jouw stichting een maand lang onder de aandacht van hun volgers te laten brengen? Niet! En daarom zijn wij een influencer-campagne gestart waarbij een bekend persoon één maand Verhuisdieren-ambassadeur is.


Bekende influencers en BN'ers hebben toegezegd zich een maand lang in te zetten voor onze stichting. Dit houdt in dat zij bij hun volgers wekelijks dieren onder de aandacht brengen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een nieuw baasje. Daarbij kunnen ze Verhuisdieren ook op een andere ludieke wijze in het zonnetje zetten. Doel is in elk geval meer mensen kennis te laten maken met ons matchingplatform.

Marije van de Made, Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, Macha Feoktistova, Fayah Lourens, Olive the Dingo Dog, Joann van den Herik, Vivian Hoorn, Jessie Jazz VuijkChey Ciani en Juultje Tieleman hebben toegezegd een maand lang ambassadeur van Verhuisdieren te willen zijn. Allemaal hebben ze actieve social media-accounts waar ze een enorm bereik mee hebben.

Juultje Tieleman - september

September is de maand van Juultje Tieleman. Juultje meldde zichzelf spontaan aan om zich in te zetten voor de tweedekansdieren op onze site. Ze heeft zelf ook een hond en kat en wil dat alle dieren een warm thuis krijgen. Volg Juultje via @juultjeteleman.

Chey Ciani - augustus

In augustus neemt Chey Ciani het stokje over van Jessie. Chey is internationaal model en vindt het maar al te gezellig als ze weer thuis is bij haar hondje Zen. Ze weet als geen ander hoeveel liefde je ontvangt van dieren en zet zich daarom graag in voor alle dieren op onze site. Je volgt haar Instagram posts en story's over Verhuisdieren via @cheyciani.

Jessie Jazz Vuijk - juli

Deze maand is model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk onze Instagram ambassadeur. Jessie heeft samen met haar moeder een hondje, genaamd Boefje. Hij is ook geadopteerd vanuit het buitenland en heeft zo een tweede kans gekregen. Omdat ze sterk voorstander is van het adopteren van dieren, zet Jezzie zich deze maand graag in voor Verhuisdieren. Volg Jessie via @jessiejazzvuijk op Instagram.

Kim-Lian van der Meij - juni

Je kent haar ongetwijfeld van tv als actrice of presentatrice: Kim-Lian van der Meij. Ze is ambassadeur voor Verhuisdieren in de maand juni en zet zich extra in voor de dieren die een nieuw baasje zoeken. Volg jij Kim-Lian al op Instagram via @kimlianvdmeij?

Vivian Hoorn - mei

Vivian is fotograaf, model en Instagrammer. Ook kun je haar volgen op YouTube. Zij is onze ambassadeur voor de maand mei. Volg haar en haar posts over Verhuisdieren via haar Instagram account @vivianhoorn.

Joann van den Herik - april

Joann is een bekend model en helemaal gek op haar hond Snow. In de maand april brengt zij wekelijks Verhuisdieren onder de aandacht op haar populaire Instagram account @joannvdherik.

Fajah Lourens - maart

Fajah is een groot dierenliefhebber en draagt Verhuisdieren dan ook een warm hart toe. Ze neemt het stokje over van Olive the Dingo Dog. Met haar vrolijke verschijning en aanstekelijke lach start zij haar maandambassadeurschap in een ontzettend leuke video, hieronder te zien. Net als haar voorgangers zal zij de komende maand minimaal eens per week een verhuisdier onder de aandacht brengen bij haar volgers en dat zijn er nogal wat!
 

Olive the Dingo Dog - februari

Olive is een prachtige hondendame met een even zo prachtig insta-account. Haar baasje zal in de maand februari elke week een verhuisdieren op het account van Olive onder de aandacht brengen. Olive neemt het stokje over van Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss en bereikt met haar account een heel nieuwe doeldgroep voor Verhuisdieren.

Mascha Feoktistova - januari

Nicolette Kluijver zal het stokje overdragen aan niemand minder dan Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss met maar liefst 636K abonnees waar het vooral over beauty gaat. De komende maand wijkt ze een beetje af van haar thema en zal ze zich ook laten zien als enorme dierenvriend.

Nicolette Kluijver - december

Vanaf 1 december zal Nicolette Kluijver het stokje overnemen. Nicolette is een all-round dierenvriend dus zij zal zowel honden als katten onder de aandacht brengen.

Bridget Maasland - november

Vervolgens geeft zij het estafettestokje over aan Bridget Maasland. Zij neemt de maand november voor haar rekening en zal haar focus meer leggen op honden.

Marije van der Made - oktober

Bekende YouTube-ster Marije van der Made trapt af in de maand oktober. Zij adopteerde eerder de katten Bowie en Furby via Verhuisdieren en draagt onze stichting sindsien een warm hart toe. Gedurende deze maand brengt zij vier keer een lieve kat onder de aandacht die via Verhuisdieren op zoek is naar een nieuw baasje. Zo bereikt Verhuisdieren ineens duizenden volgers van deze grote instagrammer en YouTube-ster.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.