Influencer-ambassadeurs

Hoe kun je nu beter je naamsbekendheid vergroten dan grote instagrammers, You Tube-sterren en bekende Nederlanders jouw stichting een maand lang onder de aandacht van hun volgers te laten brengen? Niet! En daarom zijn wij een influencer-campagne gestart waarbij een bekend persoon één maand Verhuisdieren-ambassadeur is.


Bekende influencers en Nederlanders hebben toegezegd zich een maand lang in te zetten voor onze stichting. Dit houdt in dat zij wekelijks dieren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een nieuw baasje extra onder de aandacht gaan brengen bij hun volgers. Daarbij kunnen ze Verhuisdieren ook op een andere ludieke wijzes in het zonnetje zetten. Doel is in elk geval meer mensen kennis te laten maken met ons matchingplatform.

Marije van de Made, Bridget Maasland, Nicolette Kluiver, Macha Feoktistova, Fayah Lourens, Olive the Dingodog, Joann van den Herik en Tudor hebben al toegezegd een maand lang ambassadeur van Verhuisdieren te willen zijn. Allemaal hebben ze actieve social media-accounts waar ze een enorm bereik mee hebben.

Mascha Feoktistova - januari

Nicolette Kluijver zal het stokje overdragen aan niemand minder dan Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss met maar liefst 636K abonnees waar het vooral over beauty gaat. De komende maand wijkt ze een beetje af van haar thema en zal ze zich ook laten zien als enorme dierenvriend.

Nicolette Kluijver - december

Vanaf 1 december zal Nicolette Kluijver het stokje overnemen. Nicolette is een all-round dierenvriend dus zij zal zowel honden als katten onder de aandacht brengen.

Bridget Maasland - november

Vervolgens geeft zij het estafettestokje over aan Bridget Maasland. Zij neemt de maand november voor haar rekening en zal haar focus meer leggen op honden.

Marije van der Made - oktober

Bekende You Tube-ster Marije van der Made trapt af in de maand oktober. Zij adopteerde eerder de katten Bowie en Furby via Verhuisdieren en draagt onze stichting sindsien een warm hart toe. Gedurende deze maand brengt zij vier keer een lieve kat onder de aandacht die via Verhuisdieren op zoek is naar een nieuw baasje. Zo bereikt Verhuisdieren ineens duizenden volgers van deze grote instagrammer en You Tube-ster.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl