Influencer-ambassadeurs

Grote Instagrammers, YouTubers en BN'ers zetten zich belangeloos in voor Verhuisdieren. Een maand lang brachten o.a. Fatima Moreira de Melo, Noor de Groot (Queen of Jetlags), Sara Ras, Juutlje Tieleman en Fatima Moreiro de Melo de tweedekansdieren extra onder de aandacht.


Bekende influencers en BN'ers hebben toegezegd zich een maand lang in te zetten voor onze stichting. Dit houdt in dat zij bij hun volgers wekelijks dieren onder de aandacht brengen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een nieuw baasje. Daarbij kunnen ze Verhuisdieren ook op een andere ludieke wijze in het zonnetje zetten. Doel is in elk geval meer mensen kennis te laten maken met ons matchingplatform.

Marije van de Made, Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, Macha Feoktistova, Fayah Lourens, Olive the Dingo Dog, Joann van den Herik, Vivian Hoorn, Jessie Jazz VuijkChey Ciani, Juultje Tieleman en Sara Ras hebben toegezegd een maand lang ambassadeur van Verhuisdieren te willen zijn. Allemaal hebben ze actieve social media-accounts waar ze een enorm bereik mee hebben.

Charissa Goldapple (Lady Goldapple) - augustus

Onze ambassadeur in augustus, Charissa Goldapple, heeft een directe link met Verhuisdieren. Haar ouders adopteerden namelijk onlangs rescuehond Fleurtje via onze site! De adoptie was een verrassing voor Charissa toen zij kwam logeren en ze was op slag verliefd. Net als de andere familieleden. Vanwege hun eigen mooie succesmatch zet Charissa zich graag in voor alle tweedekansdieren op onze website.

Charissa Goldapple met hond Fleur op de bank

Lisa Stel (Lisa goes Vegan) - juli

Als er iemand een mega dierenliefhebber is, dan is het Lisa Stel! Lisa is bekend met haar platform Lisa goes Vegan en zet zich dagelijks in om mensen vaker plantaardig te laten eten, zodat het leven van veel dieren een stuk aangenamer wordt. Ook is Lisa sterk voorstander van adoptie van dieren en heeft zij zelf een Griekse rescue Croky. Ze kan zich geen leven zonder deze lieverd meer voorstellen.

Lisa Stel met hondje Croky in het bos

Benthe Liem - juni

Content creator Benthe Liem heeft een actief leven, maar ondanks dat maakt ze graag ruimte vrij deze maand voor de tweedekansdieren. Ze heeft een eigen kledinglijn Butter & Hazel en is erg actief op Instagram. En als je haar al volgt, heb je vast haar hond Pupper eerder gezien. In de maand juni wil Benthe zoveel mogelijk dieren matchen, dus houd haar Instagram account goed in de gaten!

Benthe Liem knuffelt met hond Pupper aan de keukentafel in huis

Saskia Noort - mei

Als Saskia Noort niet aan het schrijven is, brengt zij graag veel tijd door met haar eigen hond Lola. Lola is gered uit Spanje en volgens Saskia was het de beste beslissing ooit om deze lieverd in huis te nemen. Lola gaat overal mee naartoe met Saskia en ook andere dieren gunt ze zo'n fijne en warme relatie met een liefdevol baasje.

Saskia Noort met hond Lola in de tuin voor Verhuisdieren

foto: Haroon Ali

Lonneke Noorteboom - april

Onze ambassadeur Lonneke Nooteboom zou het liefst tientallen dieren in huis nemen. Een echte dierenliefhebber dus! Alleen vindt haar eigen hond Guusje dit niet zo'n goed idee. Om die reden zorgt Lonneke er in de maand april voor dat onze tweedekansdieren alsnog een fijn thuis vinden bij andere baasjes. Zet 'm op, Lonneke!

Lonneke Nooteboom met hond Guusje op de bank ik huis

Yvette van Boven - maart

Schrijver, kok en presentator Yvette van Boven was al een tijdje fan van ons op Instagram en wilde direct ambassadeur worden voor de tweedekansdieren toen we haar vroegen. En als zij ervoor gaat, dan doet ze dat duidelijk voor de volle 100%. Tussen de opnames en shoots door post zij regelmatig dieren op haar Instagram account. Haar eigen hondje Hughie helpt daarbij ook een pootje.

Yvette van Boven met haar hond Hughie als ambassadeur van Verhuisdieren

Liesbeth Rasker - februari

Tussen alle columns en podcasts door heeft Liesbeth Rasker gelukkig tijd om onze dieren onder de aandacht te brengen op Instagram. Volgens haar eigen bio is ze een echt poezenvrouwtje en het liefst zou Liesbeth honderd katten in huis nemen. Haar eigen poes Disco vindt dat alleen niet zo'n goed idee. Nu helpt Liesbeth de katten aan een ander lief baasje!

Liesbeth Rasker met kat Disco als ambassadeur voor Verhuisdieren

Sterre Koning - januari

Model, zangeres en YouTuber Sterre Koning heeft zelf een hondje, Yara, en weet als geen ander hoe fijn de liefde van een dier is. Daarom neemt zij maar al te graag de eerste maand van 2021 op zich als ambassadeur voor Verhuisdieren. We wensen Sterre en Yara veel succes en plezier.

Sterre Koning en hondje Yara als ambassadeur voor Verhuisdieren

Fatima Moreira de Melo - december

Fatima Moreira de Melo is een perfecte match als ambassadeur met Verhuisdieren. Ze heeft namelijk samen met vriend Raemon zelf ook een rescuehondje, Poekie, uit Spanje. Om die reden zet ze zich maar al te graag in voor de tweedekansdieren op onze website. Ieder dier verdient een fijn thuis en Fatima helpt ons een handje daarbij!

Fatima Moreira de Melo met Raemon Sluiter en hondje Poekie voor Verhuisdieren

Noor de Groot (Queen of Jetlags) - november

Noor de Groot is ook wel bekend als Queen of Jetlags en heeft een druk bestaan. Als zij en haar vriend Sander Kleinerberg thuis zijn dan zijn daar altijd de leuke katten Melkje en Suikertje die op hen wachten. Melkje was ook een zwerfkatje voordat deze lieverd in haar leven kwam. Wat zij kan leren van haar twee katten naar eigen zeggen? Op tijd rust nemen. Relaxen doet ze daarom ook graag samen met Melkje en Suikertje.

Noor de Groot (Queen of jetlags) voor Verhuisdieren

Sara Ras - oktober

Duidelijk een grote dierenliefhebber, Sara Ras. Nog voordat ze van start ging als onze ambassadeur overlaadde Sara ons bijna met foto's van haar met kippen, paarden, honden, katten en haar eigen hamster. Ze zou zelf ook graag een hond willen adopteren, maar wacht hier het juiste moment voor af. Daarom zet zij zich maar al te graag in voor Verhuisdieren!

Sara Ras en hamster Milly als ambassadeur voor Verhuisdieren

Juultje Tieleman - september

September is de maand van Juultje Tieleman. Juultje meldde zichzelf spontaan aan om zich in te zetten voor de tweedekansdieren op onze site. Ze heeft zelf ook een hond en kat en wil dat alle dieren een warm thuis krijgen. Volg Juultje via @juultjeteleman.

Juultje Tieleman als ambassadeur voor Verhuisdieren

Chey Ciani - augustus

In augustus neemt Chey Ciani het stokje over van Jessie. Chey is internationaal model en vindt het maar al te gezellig als ze weer thuis is bij haar hondje Zen. Ze weet als geen ander hoeveel liefde je ontvangt van dieren en zet zich daarom graag in voor alle dieren op onze site. Je volgt haar Instagram posts en story's over Verhuisdieren via @cheyciani.

Chey Ciani en hondje Zen samen als ambassadeur voor Verhuisdieren

Jessie Jazz Vuijk - juli

Deze maand is model en YouTuber Jessie Jazz Vuijk onze Instagram ambassadeur. Jessie heeft samen met haar moeder een hondje, genaamd Boefje. Hij is ook geadopteerd vanuit het buitenland en heeft zo een tweede kans gekregen. Omdat ze sterk voorstander is van het adopteren van dieren, zet Jezzie zich deze maand graag in voor Verhuisdieren. Volg Jessie via @jessiejazzvuijk op Instagram.

Kim-Lian van der Meij - juni

Je kent haar ongetwijfeld van tv als actrice of presentatrice: Kim-Lian van der Meij. Ze is ambassadeur voor Verhuisdieren in de maand juni en zet zich extra in voor de dieren die een nieuw baasje zoeken. Volg jij Kim-Lian al op Instagram via @kimlianvdmeij?

Vivian Hoorn - mei

Vivian is fotograaf, model en Instagrammer. Ook kun je haar volgen op YouTube. Zij is onze ambassadeur voor de maand mei. Volg haar en haar posts over Verhuisdieren via haar Instagram account @vivianhoorn.

Joann van den Herik - april

Joann is een bekend model en helemaal gek op haar hond Snow. In de maand april brengt zij wekelijks Verhuisdieren onder de aandacht op haar populaire Instagram account @joannvdherik.

Fajah Lourens - maart

Fajah is een groot dierenliefhebber en draagt Verhuisdieren dan ook een warm hart toe. Ze neemt het stokje over van Olive the Dingo Dog. Met haar vrolijke verschijning en aanstekelijke lach start zij haar maandambassadeurschap in een ontzettend leuke video, hieronder te zien. Net als haar voorgangers zal zij de komende maand minimaal eens per week een verhuisdier onder de aandacht brengen bij haar volgers en dat zijn er nogal wat!
 

Olive the Dingo Dog - februari

Olive is een prachtige hondendame met een even zo prachtig insta-account. Haar baasje zal in de maand februari elke week een verhuisdieren op het account van Olive onder de aandacht brengen. Olive neemt het stokje over van Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss en bereikt met haar account een heel nieuwe doeldgroep voor Verhuisdieren.

Mascha Feoktistova - januari

Nicolette Kluijver zal het stokje overdragen aan niemand minder dan Mascha Feoktistova! Ze is vooral bekend van haar kanaal Beautygloss met maar liefst 636K abonnees waar het vooral over beauty gaat. De komende maand wijkt ze een beetje af van haar thema en zal ze zich ook laten zien als enorme dierenvriend.

Nicolette Kluijver - december

Vanaf 1 december zal Nicolette Kluijver het stokje overnemen. Nicolette is een all-round dierenvriend dus zij zal zowel honden als katten onder de aandacht brengen.

Bridget Maasland - november

Vervolgens geeft zij het estafettestokje over aan Bridget Maasland. Zij neemt de maand november voor haar rekening en zal haar focus meer leggen op honden.

Marije van der Made - oktober

Bekende YouTube-ster Marije van der Made trapt af in de maand oktober. Zij adopteerde eerder de katten Bowie en Furby via Verhuisdieren en draagt onze stichting sindsien een warm hart toe. Gedurende deze maand brengt zij vier keer een lieve kat onder de aandacht die via Verhuisdieren op zoek is naar een nieuw baasje. Zo bereikt Verhuisdieren ineens duizenden volgers van deze grote instagrammer en YouTube-ster.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.