Liesbeth Rasker is ambassadeur voor Verhuisdieren in februari

Liesbeth Rasker ken je mogelijk als schrijver, travel blogger, podcastmaker of vanwege één van haar andere talenten. Als je haar al op Instagram volgt, heb je vast de vele posts met poes Disco gespot. Deze maand is Liesbeth met trots de ambassadeur voor Verhuisdieren en daar zijn we enorm blij mee natuurlijk!

Influencer Dennis van Plateringen
01-02-2021

Carrière Liesbeth Rasker

Je kunt Liesbeth op allerlei manieren kennen vanuit de media of van internet. Ze is schrijver en presentator en maakt daarnaast ook podcasts. Ook schrijft ze elke week columns voor Viva, en elke maand voor Lonely Planet Magazine. Haar reizen resulteerde ook in de leuke boeken ‘Pinnen in Mongolië en andere oplosbare ongemakken’ en ‘Solo reizen, hoe je in je eentje de wereld trotseert’.

Liesbeth helpt de tweedekansdieren

Toen wij Liesbeth vroegen om ambassadeur te worden, kreeg we direct een spontane ‘Haa, dat lijkt me heel leuk!’ als antwoord. Ze bleek Verhuisdieren al aan te raden als mensen om kattentips vroegen. Die vragen krijgt ze bijna dagelijks. Niet voor niets natuurlijk als het eerst genoemde woord in je Instagram bio ‘poezenvrouwtje’ is.

Nu gaat Liesbeth op grotere schaal Verhuisdieren onder de aandacht brengen via haar Instagram account. Haar eigen kat Disco helpt een pootje mee en heeft er ook ontzettend zin in! Veel plezier samen en op naar veel mooie, liefdevolle succesmatches.

Liesbeth Rasker met haar kat Disco op de bank als ambassadeurs voor Verhuisdieren

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.