Vrienden

Vrienden zijn onmisbaar en er bestaan veel verschillende soorten vriendschappen. Gelukkig heeft Verhuisdieren veel vrienden die helpen om van ons platform een succes te maken en daar zijn wij enorm dankbaar voor.


Onze vrienden bestaan uit sponsoren, andere stichtingen waar we mee samenwerken, partners die onze verhalen delen of diensten met korting aanbieden en donateurs die ons financieel steunen.

Maar ook de supporters die graag een bedrag over hebben om van onze service gebruik te maken en daarmee direct kunnen profiteren van de supportervoordelen.

Iedereen die bijdraagt om Verhuisdieren mogelijk te maken, beschouwen wij als een echte vriend en wij hopen op duurzame vriendschappen.

Influencercampagne
Vanaf oktober 2019 hebben hebben wij er nieuwe vrienden bij! Met onze Influencercampagne zetten bekende infstagrammers en BN'ers zich afwisselend één maand in voor onze stichting. Dit houdt in dat zij bij hun volgers wekelijks dieren onder de aandacht brengen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het vinden van een nieuw baasje.

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar