De stichting

Het doel van de stichting is om ervoor te zorgen dat het herplaatsen van huisdieren via internet een zo groot mogelijke slagingskans krijgt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om herplaatsing te voorkomen door baasjes met mensen in contact te brengen die willen helpen met de verzorging.


HOE BEREIKEN WE ONS DOEL

De stichting tracht dit doel onder meer te bereiken door met een uniek selectiemodel een juiste match te maken tussen een huisdierzoeker en het dier dat herplaatst moet worden. Daarnaast proberen we een herplaatsing zoveel mogelijk te voorkomen doordat eigenaren van huisdieren hier op zoek kunnen naar hulp bij de verzorging van (of oppas voor) hun dier. Tevens mogen bezoekers van Verhuisdieren bij gedragsproblemen vrijblijvend advies vragen aan onze experts.

HET BESTUUR

Het bestuur van de stichting bestaat uit een door de raad van toezicht vast te stellen aantal van ten minste één bestuurder (ook genoemd: statutair directeur).

ANBI-KEURMERK

Verhuisdieren heeft een ANBI-status. Dit betekent dat we door de belastingdienst zijn verklaard tot een Algemeen Nut Beoogende Instelling. We zijn dus een goed doel zonder winstoogmerk en giften van derden zijn vaak belastingaftrekbaar.

BANK

Stichting Verhuisdieren.nl
IBAN: NL71 TRIO 0391 2122 73
Plaats: Amsterdam
O.v.v.: Donatie Stichting Verhuisdieren

ALGEMENE VOORWAARDEN

Bekijk de pagina algemene voorwaarden.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar