Spreekbeurt over Verhuisdieren

Wil jij een spreekbeurt houden over Stichting Verhuisdieren? Dat vinden wij enorm leuk! Dus we gaan je helpen een heel mooie en goede spreekbeurt in elkaar te zetten. Zodat jij iedereen alles kunt vertellen over Verhuisdieren en jij een mooi cijfer krijgt. Deal?


Iedereen moet op school ooit een keertje een spreekbeurt houden. Dat kan best een beetje spannend zijn. Maar als je het over een onderwerp doet wat je erg leuk vindt én waar je veel vanaf weet, gaat het al een stuk makkelijker. 

Een adoptiedier als je beste vriendje?

Misschien heb jij zelf of heeft iemand in je omgeving wel een dier geadopteerd via Verhuisdieren. En is die hond, kat of konijn nu je beste vriendje. Hoe leuk is het dan om aan iedereen te vertellen hoe jij aan dat leuke vriendje komt? Dan kun je gelijk vertellen dat Verhuisdieren een stichting is en wij dus een goed doel zijn! Wij willen voor zoveel mogelijk dieren een fijn thuis vinden, zoals misschien bij jou thuis of iemand die je kent.

Zo geef jij de perfecte spreekbeurt:

  • Download de folder (PDF) met alle informatie over Verhuisdieren
  • Vraag een gratis pakket aan (via dit mailadres) met daarin flyers die je kunt uitdelen en een cool T-shirt (beschikbaar tot maat 146) dat je aantrekt tijdens je spreekbeurt
  • Speel het matchingsspel  met je klasgenoten, zodat je spreekbeurt interactief wordt
     

Download de spreekbeurtfolder
 

Mila ging je al voor en hield een spreekbeurt haar adoptiehond Tommy! Ze haalde een dikke 8 voor haar spreekbeurt.

 

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar