Kim-Lian van der Meij is ambassadeur voor de maand juni

Kim-Lian van der Meij ken je vast van tv en is daarnaast ook bekend als zangeres, musicalster en danseres. In de maand juni is zij influencer-ambassadeur voor Verhuisdieren. Ze volgt hiermee fotograaf en model Vivian Hoorn op. Kim-Lian heeft zelf twee honden, Jala en Jinx, en zet zich als echte dierenliefhebber graag in voor tweedekans huisdieren!

Influencer Redactie Verhuisdieren
02-06-2020

Tegenwoordig woont Kim-Lian van der Meij in Zweden met haar man en drie kinderen op een van de eilandjes voor de kust van Stockholm. Haar man is Zweeds en daarom besloten ze terug te gaan naar zijn geboorteland. Gelukkig kan Kim-Lian via haar Instagram account toch op afstand veel voor de dieren op onze website betekenen!

Televisie- en musicalcarrière Kim-Lian

Op tv was ze in veel programma's te zien als presentatrice of acteur. Ze presenteerde de Kids Top 20 bij Jetix en was de host van de finale van het Junior Eurovisiesongfestival in 2012. Andere mensen kennen haar weer van Goede tijden, slechte tijden, de film Costa of als Fiona in de musical Shrek. We hopen dat mensen voortaan vooral aan Verhuisdieren denken als Kim-Lian weer op televisie verschijnt! 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.