Faya Lourens is Ambassadeur voor Verhuisdieren

Jongens, wat gaat het goed met onze influencerambassdeurs. De volgers op instagram schieten omhoog. Omdat het vandaag 1 maart is, is het tijd om de volgende ambassadeur aan jullie voor te stellen: Faya Lourens. Bekend van 'My Killer Body' en voormalig actice/presentatrice. Zij neemt het stokje over van Olive the Dingo Dog.

Influencer Nienke Oort
01-03-2020

Faya is een groot dierenliefhebber en draagt Verhuisdieren dan ook een warm hart toe. Met haar vrolijke verschijning en aanstekelijke lach start zij haar maandambassadeurschap in een ontzettend leuke video, hierboven te zien. Net als haar voorgangers zal zij de komende maand minimaal eens per week een verhuisdier onder de aandacht brengen bij haar volgers en dat zijn er nogal wat!

Op My Killerbody Motivation meer dan 189.000! En op haar op haar persoonlijke account nog eens 125.000. We zijn onder de indruk en ontzettend blij dat Faya een maand lang onze ambassadeur wil zijn! 

Faya schaart zich inmiddels in een mooi rijtje. Bridget Maasland, Nicolette Kluijver, Olive the Dingo Dog en Marije van der Made gingen haar voor. Samen hebben zij Verhuisdieren al ontzettend veel meer naamsbekendheid gegeven! 

Succes Faya! 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.