Marije van der Made is onze eerste influencer ambassadeur!

Marije van der Made trapt onze unieke influencer-campagne af. Zij gaat de hele maand oktober onze stichting en een aantal van onze dieren op haar social media-kanalen onder de aandacht brengen. 

 

Influencer Nienke Oort
01-10-2019

Marije en haar vriend Max adopteerden vorig jaar de katten Furby en Bowie via Verhuisdieren en sindsdien dragen zij onze stichting een warm hart toe.

Hoe Marije Verhuisdieren onder de aandacht gaat brengen, is geheel aan haar! Ze kan een dier extra in het zonnetje zetten, waarvan zij denkt dat die hond of kat wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het vinden van een passend baasje. Misschien gaat ze wel langs bij iemand die een dier moet herplaatsen of zojuist geadopteerd heeft... 

Om te zien wat zij gaat doen om Verhuisdieren bekend te maken onder haar meer dan 100.000 abonnee's op You Tube en ruim 320.000 volgers op insta, kun je haar zelf gaan volgen! 

Aan het eind van de maand geeft Marije het stokje over aan een andere bekende Nederlander, You Tube-ster of bekende Instagrammer! Wie dat is, hoor je volgende maand...

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.