Bridget Maasland is Verhuisdieren ambassadeur

Na een zeer succesvolle eerste maand van onze bijzondere influencer-campagne, afgetrapt door Marije van der Made, is het nu de beurt aan presentatrice en dierenliefhebber pur sang Bridget Maasland! 

Influencer Nienke Oort
01-11-2019

Marije bracht afgelopen maand vier katten die een baasje zochten onder de aandacht, met als belangrijkste doel het vinden van een nieuw thuis voor poes Tommy. Tommy stond al lange tijd op Verhuisdieren en verbleef in de tuin van het huis van haar overleden baasje. De buurvrouw zorgde voor de poes, maar kon haar helaas niet in huis nemen. Tommy dreigde te verwilderen. 

Dankzij de oproep van Marije op haar instagram-account, meldde zich een lieve dame die samen met onze kattengedragsdeskundige Kirsten Meijer een plan van aanpak maakte om Tommy veilig bij haar nieuwe baasje te krijgen. Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar Tommy is nu veilig bij hara nieuwe baasje in Friesland! 

Estafettestokje nu bij Bridget Maasland

Welke dieren op Bridgets pad gaan komen, weten wij nu natuurlijk ook nog niet, maar waar Marije echt een kattenvrouwtje is gebleken, is Bridget natuurlijk echt van de hondjes. Ze heeft zelf een stichting: Dutchypuppy.

Hoe Bridget Verhuisdieren de komende maand onder de aandacht gaat brengen is geheel aan haar. Ze kan dat doen via haar instagram-account (met meer dan 186.000 volgers) of misschien noemt ze ons wel in RTL Boulevard! Aan het eind van de maand november, geeft zij het stokje weer door. Aan wie, hoor je tegen die tijd!

Doel van deze campagne is Verhuisdieren nog meer naamsbekendheid te geven. Hoe meer mensen hun dieren rechtstreeks van huis naar een nieuw thuis herplaatsen, hoe minder dieren een stressvol verblijf in het asiel hoeven te beleven. Alle maandambassadeurs zetten zich geheel belangeloos in. 

VOLG BRIDGET HIER: 

https://www.instagram.com/bridgetmaasland/ @bridgetmaasland

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.