BN'ers en influencers zetten Verhuisdieren op de kaart

Veel mensen dragen Stichting Verhuisdieren een warm hart toe, omdat we ons inzetten voor het welzijn van de dieren; dieren herplaatsen met zo min mogelijk stress en met de grootste kans op het best passende baasje. Ook een hoop bekende Nederlanders en influencers op Instagram vinden Verhuisdieren een fijn en goed doel. En dat gaan zij de komende maanden laten weten ook! 

Influencer Nienke Oort
01-10-2019

De komende maanden wordt er een ware estafette opgestart met bekende Nederlanders en grote influencers die Verhuisdieren op ludieke en originele wijze bij hun volgers onder de aandacht gaan brengen. 

Marije van der Made trapt af. Zij adopteerde de katten Furby en Bowie via Verhuisdieren en maakte daar een aflevering over voor haar You Tube-kanaal Dit gebeurt er als... waar zij maar liefst meer dan 100.000 volgers heeft. Ook op instagram weten meer dan 320.000 mensen haar te vinden. Een maand lang brengt zij elke week op haar eigen wijze een Verhuisdier onder de aandacht dat wel een extra steuntje in de rug kan gebruiken. 

Na een maand geeft zij het stokje over aan één van de volgende ambassadeurs, zoals Faya Lourens, Bridget Maasland, Nicolette Kluijver of de Belgische Tudor and Friends. 

Verhuisdieren nog bekender laten worden

Het doel van deze estafette is om Verhuisdieren nog meer naamsbekendheid te geven. Hoe meer mensen bekend zijn met ons platform, hoe meer dieren herplaatst kunnen worden zonder een stressvol verblijf in het asiel. En hoe groter de kans is dat zij direct bij een baasje terecht komen dat echt bij ze past natuurlijk!

Dus volg onze influencer-ambassadeurs tijdens hun maand voor Verhuisdieren! Elke maand maken we via Instagram en Facebook bekend wie de volgende maand-ambassadeur is! 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.