Nicolette Kluijver - in december Verhuisdieren ambassadeur

En dan is het alweer de beurt aan onze derde influencer-ambassadeur! Presentatrice en misschien wel grootste dierenliefhebber van Nederland, Nicolette Kluijver zet deze maand onze dieren in het zonnetje via haar social media-kanalen! Ze neemt het stokje over van haar collega Bridget Maasland.

Influencer Femke Pasquino-de Harde
01-12-2019

Bridget heeft een stichting waarmee ze andere stichtingen steunt die goede dingen doen voor dieren in het buitenland. Ze heeft zelf ook een hondje van over de grens, dus het zal je niet verbazen dat Bridget gedurende haar ambassadeursschap voornamelijk buitenlandse hondjes onder de aandacht heeft gebracht. Zo besteedde ze ondermeer aandacht aan Cassy, die nu inmiddels een ontzettend lief baasje heeft getroffen! 

Nicolette houdt van alle dieren, dus haar posts zullen heel divers zijn. Katten, konijnen of honden; ze zijn haar allemaal even lief. Ze heeft zelfs een kinderboek over dieren geschreven: Dierenpret; Vrolijke versjes over het leven op een boerderij. Tijdens haar ambassadeursschap zullen we ook een boekactie houden! 

Houd het instagramaccount van Nicolette de komende maand dan ook maar goed in de gaten! 

@Nicolette Kluijver_

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.