Noor de Groot (Queen of Jetlags) is ambassadeur van Verhuisdieren in november

Ze is succesvol ondernemer, fashion blogger, YouTuber en Instagrammer en deze maand de ambassadeur van Verhuisdieren: Noor de Groot. Je kent Noor misschien ook wel als Queen of Jetlags en die naam zal vast iets te maken hebben met het reizen dat ze graag doet! Noor gaat via haar Instagram account met +700.000 volgers de lieve dieren op onze site in de spotlight zetten. Volg je Noor de Groot nog niet? Klik dan snel op de follow-knop op haar Instagram account @queenofjetlags.

Influencer Dennis van Plateringen
01-11-2020

Ondernemende duizendpoot en ontwerper

Noor startte haar blog Queen of Jetlags in 2013 en inmiddels wordt zij door veel mensen gelinkt aan mode, lifestyle en reizen. Ook op Instagram zie je dit terug in stijlvolle posts over haar reizen en haar dagelijkse leven in Amsterdam. Noor werkt samen met grote modehuizen als Louis Vuitton en Dior. Ook behaalde ze covers van tijdschriften als onder andere Glamour, LINDA. , Talkies en Grazia.

Tegenwoordig ontwerpt Noor zelf en kun je haar sieraden en andere fasion-items bestellen via haar online shop Somewehere Someday. Gelukkig maakt Noor naast al haar activiteiten graag ruimte vrij om zich in te zetten als ambassadeur voor ons platform!

Katten Melkje en Suikertje

Wie haar al even volgt, heeft zonder twijfel haar katten Melkje en Suikertje al gespot. Noor is dol op die twee en natuurlijk ook op haar dochter Olivia en vriend (en dj) Sander Kleinenberg. Melkje en Suikertje zijn duidelijk een motivatie geweest voor Noor om zich aan te sluiten bij Verhuisdieren. En daar zijn wij maar al te blij mee! Noor de Goot volgt content creator Sara Ras op die we ook ontzettend dankbaar zijn voor haar fantastische inzet. Veel plezier en succes, Noor!

Noor van Queen of Jetlags maakt foto met haar iPhone van haarzelf en haar kat op een dakterras

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.