Sara Ras start als ambassadeur voor Verhuisdieren

Het is alweer oktober! De maand waarin de herfst duidelijk zichtbaar wordt en waarin we natuurlijk ook dierendag vieren. En daar hoort ook een nieuwe ambassadeur bij. Dit keer is het de spontane content creator Sara Ras. Ze is erg actief op YouTube, TikTok en Instagram. Sara gaat via haar Instagram account veel lieve, leuke dieren op onze site extra aandacht geven. Je volgt haar via @saar.

Influencer Dennis van Plateringen
01-10-2020

Beauty, lifestyle en... hondenfan

Sara Ras maakt filmpjes en foto’s over alles wat haar bezighoudt. De ene keer is haar content gewoon ontzettend grappig en de andere keer gaat het over fashion, beauty en lifestyle. In haar YouTube biografie noemt ze zichzelf een echte hondenfan dus een erg goede match als het om haar ambassadeurschap voor Verhuisdieren gaat! Haar dierenliefde gaat duidelijk verder, want we werden op onze redactie overladen met foto’s waarop ze te zien was met paarden, katten, honden, kippen en haar eigen hamster Milly.

Sara Ras als opvolger van Juultje Tieleman

Sara volgt eerdere ambassadeur Juultje Tieleman op. Juultje heeft ervoor gezorgd dat nog meer mensen onze matching site kennen en Sara gaat vast ook een enorme bijdrage leveren. Zelf zou Sara heel graag een hond adopteren alleen past dit nu niet in haar leven. Om deze reden zet ze zich maar al te graag in voor de dieren die een nieuw thuis zoeken. Sara liet weten dat ze er ontzettend zin in heeft en ook wij kunnen niet wachten. Succes, Saar!

Sara kijkt met hond in de camera

 

 


 

 

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.